Ajustada derrota del cadet a Sarrià (vídeo partit)

UE Sarrià 1977 40:38 #CADET

Partit molt igualat el que va disputar dissabte tarda el nostre cadet a la pista de l'UE Sarrià. En general molt bon partit dels nostres, que van llençar per terra la bona feina feta per culpa d'errades defensives i algunes pèrdues absurdes en atac.

Els nostres jugadors van entrar molt freds al partit, i al primer parcial encara no havíem marcat (3:0), a partir d'aquí van venir els millors minuts dels nostres. Després d'igualar el matx (3:3) i recolzats en una bona defensa (van ser els millors minuts defensius del partit) vam estirar el marcador fins el 8:11 del minut '20. D'aquí al final de la primera meitat el partit es mouria amb avantatges nostres de 2-3 gols. A menys de 2 minuts pel descans, arribaria una jugada que seria important: gol dels nostres, que hauria suposat el 16:19, i que l'àrbitre no va veure, i en la mateixa jugada lesió d'en Bernat (la pitjor notícia del partit).

La primera meitat va acabar amb el marcador de 17:19, en uns darrers 10 minuts en que les defenses van desaparèixer. La 2a meitat va mantenir el to igualat, però a partir del minut 41 (el 25:26 seria darrera avantatja nostra) els locals van passar a dominar, tot i que mai amb diferències superiors a 2-3 gols. Fins i tot, a falta de poc més d'1 minut vam tenir pilota d'empat, però les errades puntuals en atac i defensa van acabar passant factura.