Gran debut del juvenil i derrota de l'infantil

#JUVENIL 30:25 Calonge i St. Antoni CH

Primer partit de la temporada del nostre equip juvenil. Emmarcats al grup de Girona, els nostres iniciaven la lliga després de la llarga aturada per la pandèmia davant el Calonge St. Antoni, equip de 1a Catalana.
Tot i la inactivitat, els nostres ens van mostrar les bones sensacions que deixaven als darrers partits de la molt difícil passada temporada. Joc seriós i controlat del nostre juvenil i gran aportació de la porteria per, després d'una primera meitat molt igualada, arribar al descans amb la màxima avantatja (14:11).
No li va provar molt bé el pas pels vestidors als nostres, que van veure com en pocs minuts els visitants assolien la que seria la seva màxima diferència en tot el partit (16:18). A partir d'aquí, els nostres van tornar al joc seriós i pausat, minimitzant errors, per anar eixamplant les diferències fins el 30:25 final.

#INFANTIL 23:53 CH Palautordera

Dur correctiu el que va infligir el CH Palautordera al nostre infantil en el partit que tancava la Fase de Lliga Catalana pels nostres. Els visitants, amb una defensa avançada gairebé individual, i a estones rallant la mixta sobre un dels nostres jugadors, va imposar la seva superioritat física asfixiant el joc dels nostres que, tot i així, van capejar la tempesta amb molt dignitat fins a 5 minuts del final (10:18). Un parcial d'1:7 al final d'aquest període va deixar el marcador a la mitja part en un clar 11:25.
La represa va mantenir la mateixa tònica, fins que a 5 minuts del final els nostres van baixar els braços davant uns vallencs que en cap moment van afluixar la pressió sobre les primeres línies del nostre equip.
Tot i el dur resultat final, s'ha de felicitar la competició del nostre infantil (la majoria jugadors de 1r any) que en la seva primera aparició a unes fases de Lliga Catalana, han estat capaços de guanyar un dels tres partits.