Derrotes de l'aleví femení, infantil i juvenil

Per primera vegada en el que portem de temporada tres equips del club competien a la plegada. Tots tres fora de casa i tots tres amb derrota.

CH Sant Esteve Palautordera 12:4 Aleví Femení

Derrota de l'equip aleví femení en la seva visita a la pista del Sant Esteve de Palautordera, en el que era el seu segon partit oficial. Partit de bones defenses en que les locals es van mostrar superiors, guanyant els quatre quarts. Tot i així, les nostres van fer bona tasca en defensa, deixant les vallesanes en menys de 10 gols en cada quart. L'atac, però, va costar molt més, i no vam poder mantenir la igualtat. A seguir millorant, noies!

Finestrelles SC Esplugues "A" 35:21 Infantil

El nostre infantil va pagar molt car una entrada molt poc intensa davant un rival molt potent com l'Esplugues. El 10:2 d'inici va marcar el partit, tot i que els nostres es van refer i van arribar al descans sense que els locals ampliessin molt més les diferències (19:8). Vam tornar a sortir molt freds a la represa i els locals ens van endossar un altre parcial de 4:0. Tot i la diferència, els nostres van millorar força, mantenint les diferències. Al final del partit, 35:21, i la sensació de que podíem haver mantingut el matx anivellat durant molta més estona.

CH Bordils "B" 42:26 Juvenil

Igual que al partit de l'infantil, el nostre juvenil va pagar molt car un mal inici de partit (8:3) i, sobre tot, un nefast final de 1a part. Després del mal inici els nostres van jugar molts bons minuts i es van arribar a acostar a 2 gols (12:10), obligant al tècnic local a demanar temps mort. Però un parcial final de 9:2 ens va deixar sense opcions. Els gironins van tornar a sortir en tromba a la 2a part, eixamplant diferències. Els darrer quart de partit va se d'intercanvi de gols, millorant l'atac dels nostres.