Primeres victòries dels dos alevins. Derrota del cadet

Fantàstica jornada pels nostres dos equips alevins de CEVO, aconseguint les primeres victòries de la temporada.

L'equip femení disputava el seu primer partit a l'Ausoneta, i les nostres van tornar a mostrar una gran actitud de lluita i defensa que, a la fi, acabaria sent decisiva. Molta igualtat als 2 primers quarts (5:2 i 4:3) davant el CH Palautordera, amb una gran defensa. El 3r quart va caure per les visitants (5:8). Les nostres noies es van guardar el millor joc pel darrer quart, on van superar clarament les vallesanes per 10:5. Ara a mantenir la ratxa!

L'aleví masculí es desplaçava a la pista del PBH Montmeló en el seu segon partit de grup. Gran entrada al partit dels nostres que en un gran primer quart s'imposaven per 6:12. A partir d'aquí, molta igualtat i molt bona feina dels nostres, que van saber treure endavant uns quart molt anivellats (7:9; 10:13 i 9:10) en un gran partit!

#CADET 33:39 CH Garbí Palafrugell

Després de gairebé un mes sense competició, el nostre cadet reprenia la lliga de Girona/Cat. Central a l'Ausoneta davant el Garbí Palafrugell. Els nostres van entrar al partit de manera espectacular (5:1), però una exclusió va afavorir la remuntada visitant que, de seguida, igualava l'electrònic (6:6). A partir d'aquí molta igualtat fins que als darrers '10 minuts el joc dels nostres es va col·lapsar i els gironins van aprofitar per arribar al descans amb un clar 15:22
A la 2a meitat els visitants van arribar a assolir la seva màxima avantatja en 10 gols, moment en que els nostres van treure la garra i amb una gran millora defensiva van aconseguir apropar-se a 5 gols i un parell d'atacs per situar-se a 4. Al final, la gairebé impossible remuntada no es va poder assolir.