Fantàstica victòria de l'infantil a l'Ausoseta

#INFANTIL 34:30 C.H. Terrassa

Gran victòria dissabte del nostre equip infantil, al pavelló de l'Ausoneta, davant el C.H. Terrassa, en partit del seu grup de 1a Catalana - nivell 1.

El partit va començar amb gol per atac de cada equip (6:6, minut 5), fins que un parell d'aturades de la nostra porteria i la millora defensiva dels nostres van fer que la primera meitat transcorregués amb lleugeres avantatges del nostre equip, mai superiors a 2/3 gols (17:15 al descans). Els visitants també havien abaixat la seva defensa a 6-0 i el ritme de gols de tots dos va disminuir.

Els primers '15 de la represa del nostre infantil van ser espectaculars. Una gran defensa i molt encert en atac ens van portar a la que seria màxima diferència del matx (29:22). Però els del Vallès Occidental van serrar les dents fet que unit als nervis que van aparèixer al nostre equip va provocar que el marcador s'estrenyés fins un molt perillós 29:27. Als darrers minuts, però, l'infantil va saber resoldre els atacs amb encert per aconseguir que els dos punts es quedessin a casa.