Jornada amb l'únic triomf de l'aleví femení

Jornada amb 4 dels nostres equips en competició, l'equip juvenil i infantil a Federació i els dos alevins de CEVO. Només l'equip aleví femení es va poder endur la victòria.

#INFANTIL 27:28 H. Sant Quirze verd

Partidàs de l'equip infantil davant un rival físicament superior que comptava tots els seus partits per victòries en aquesta segona fase.

Els nostres van dominar gran part del partit, amb diferències de fins a 3/4 gols a la primera part (que finalment acabaria 12:11) i de 5 gols a la 2a meitat (19:14). Poc a poc el físic li va començar a fallar als nostres, que no van poder mantenir la gran intensitat defensiva. Els visitants van aconseguir remuntar, tot i que els nostres no van deixar de lluitar el partit, tenint oportunitat d'empatar fins al final. Gran partit dels nostres davant un gran rival

#JUVENIL 20:52 C.H. Banyoles

Es presentava al partit a l'Ausoneta el nostre juvenil amb només un canvi a la banqueta, i els visitants van saber aprofitar-ho imposant un ritme altíssim i aprofitant la seva superioritat física i en efectius. El 3:1 d'inici va ser un miratge. Moltes errades en atac dels nostres que eren penalitzades amb ràpides contres per part dels visitants. A la que les diferències es van començar a eixamplar, els nostres van abaixar els braços i el partit es van convertir en una repetició de contraatacs per part dels gironins.

#ALEVí FEMENÍ 12:4 C.H. Cardedeu-2
C.H. Parets 11:5 #ALEVÍ MASCULÍ

Espectacular partit del nostre aleví femení a l'Ausoneta davant el C.H. Cardedeu-2. Les nostres van oferir un recital defensiu, lligant de mans l'atac de les visitants. Els marcadors dels parcials (13:2; 5:4; 9:2 i 8:6) deixen a les clares la intensitat defensiva de les nostres noies, que aconsegueixen la segona victòria de la temporada.

L'aleví masculí és desplaçava a la pista d'un molt potent C.H. Parets. Tot i que els nostres van ser capaços d'empatar el primer quart del partit, els locals van acabar imposant la seva superioritat a tres quarts restants.