Victòria de l'aleví masculí i derrotes de cadet i juvenil a Palafrugell

Doble enfrontament diumenge dels nostres equips cadet i juvenil a la pista del Garbí Palafrugell, saldats amb àmplies derrotes. Per contra, aleví masculí superava dissabte, amb claredat, la visita del PBH Montmeló.

#ALEVÍ MASCULÍ 12:4 PBH Montmeló

Tal i com va fer al partit de Montmeló, el nostre aleví masculí va superar dissabte a l'Ausoneta l'equip vallesà guanyant els quatre quarts del partit. Gran intensitat defensiva dels nostres alevins que, excepte al 2n quart (10:7), van ser capaços de lligar de peus i mans l'atac visitant. Sortida fulgurant al 1r quart, deixant els rivals en 1 sol gol (8:1). Després del més igualat 2n quart, els nostres van tornar a tibar de defensa per a resoldre el matx: 11:3 al 3r quart i 7:3 al darrer.
Molt bona feina, nois!

C.H. Garbí Palafrugell 40:21 #CADET

Acabava el nostre cadet la seva participació al "minigrup" que l'enfrontava a l'UE Sarrià i el CH Garbí, també provinents de les fases de lliga catalana, a la pista d'aquests últims. Tal i com va passar al partit de Vic, ens va costar molt superar la defensa i porteria rivals als primers minuts. Però a diferència del que va passar a Vic, el nostre joc ofensiu no es tornaria a recuperar en la resta del matx. Al final de la 1a part els locals van saber aprofitar les pèrdues de pilota dels nostres, i es va arribar amb la màxima desavantatja al descans (21:9). El joc dels nostres va millorar a la 2a part, però les diferències ja eren massa àmplies com per a pensar en poder tornar a entrar en partit. Ànims nois, que aquests darrers resultats no entelin el que està sent, tot i les complicacions, una gran temporada, competint amb grans rivals.

C.H. Garbí Palafrugell 51:27 #JUVENIL

Novament el juvenil ens va fer un petit tastet de com podrien jugar quan ho fan de manera pausada i controlant el joc. A Palafrugell, després d'un molt bon inici (3:6) l'equip es va anar diluint, i del 7:8 (darrera avantatja) es va passar a un 14:8 que ens va treure del partit. Al descans s'arribava amb un immerescut 21:13. A la segona part es van tornar a repetir els errors de la setmana anterior, pèrdues massa ràpides de pilota i fàcils gols al contraatac dels locals. L'atac va funcionar millor, però vam tornar a encaixar una xifra exagerada de gols. Cal allargar més temps els bons minuts inicials!