Acomiadem temporada i al nostre juvenil

Darrer cap de setmana de competició en una temporada ben complicada, marcada per les restriccions i la incidència de la pandèmia del covid-19. Només competien els equips de mini-handbol i l'equip juvenil, que havia de recuperar 2 partits ajornats. En el cas del juvenil, a més a més, disputaven els seus últims partits junts un grup de jugadors amb una llarga trajectòria amb nostre club.

C.H. Baix Montseny 34:30 #JUVENIL
#JUVENIL 26:28 C.H. Terrassa

El nostre juvenil recuperava dos partits ajornats del grup 13è a 16è de 1a Catalana. Últims partits per un grup de jugadors, algun dels quals portava més d'una dècada jugant a les categories inferiors del club.

Tant divendres a Sant Esteve de Palautordera, com dissabte a l'Ausoneta, els nostres jugadors van voler-se acomiadar demostrant l'handbol que porten a dins, i van oferir els millors partits de la temporada.

A Sant Esteve van començar dominant els locals, amb diferències de 3/4 gols, però els nostres van reaccionar i en uns minuts fabulosos (potser els millors de la temporada) van capgirar el marcador, tot i que al descans es va arribar un avall (18:17). La segona part semblava de clar color local, amb avantatges de 6 gols, però el juvenil no es va rendir i als darrers 5 minuts vam disposar d'atacs per situar-nos a 2 gols. Gran partit!

I dissabte últim partit de la temporada a l'Ausoneta i últim partit del juvenil. Novament gran partit, ple d'actitud i intensitat. Vam començar molt bé, però amb el pas del minuts ens va costar molt superar la defensa visitant. El nostres però, també van apujar intensitat defensiva, arribant al descans només 1 gol a sota (11:12). A la segona part semblava que els vallesans volien trencar el matx, però els nostres jugadors van jugar uns excel·lents últims minuts com a grup, remuntant i estant a punt d'aconseguir l'empat. Gran final d'un gran grup!

#ALEVÍ FEMENÍ 8:8 C.H. Vilamajor

Emocionantíssim partit el viscut dissabte a l'Ausoneta entre les nostres noies de l'aleví i el CH Vilamajor. Van començar millor les visitants, que semblaven dominar el 1r quart amb total comoditat fins que uns minuts molt intensos i encertat de les nostres van deixar el marcador en un ajustadíssim 8:9. Els 2n i 3r quarts van se dominats clarament pels atacs, i les nostres jugadores els van aprofitar per capgirar el marcador: el primer 13:10, i el segon 16:12.
El darrer quart va estar marcat per la molt bona defensa de les visitants que, del 3:1 del minut 4, van passar al 4:9 definitiu, aconseguint anul·lar el nostre joc d'atac. En tot cas, empat final i espectacular temporada del nostre femení! Enhorabona!

PBH Montmeló 7:9 #ALEVÍ MASCULÍ

L'equip masculí acomiadava temporada fora de casa, a la pista del PBH Montmeló. I els nostres nois de l'aleví van fer-ho de la millor manera possible, amb un emocionant triomf (7:9).
Molt igualat partit en el global i en cada quart disputat. El primer queia a favor del nostre equip per un ajustat 8:9. I el segon quart acabava amb empat (8:8), fet que demostra la gran igualtat entre tot dos equips.
Els locals es van imposar, també de manera molt ajustada, al 3r quart (11:9), deixant la resolució definitiva del partit pel darrer quart que, com no podia ser d'una altra manera, es va decidir per un emocionant 9:11.
Gran paper del nostre equip aquesta temporada.