Jornada amb derrotes dels nostres equips

C.H. Martorell 41:22 #JUVENIL

Millora del nostre equip juvenil, que tot i la diferència d'estar jugant amb equips provinents de 1a Catalana, demostra a cada partit que amb una plantilla més complerta i amb recanvis, podria estar disputant els partits de tu a tu amb molts equips. Dissabte, a Martorell, novament molt bon inici dels nostres, que van se capaços de mantenir la distància al marcador amb els locals durant bona part de la 1a meitat. Com sempre, els darrers minuts d'aquest període van ser nefasts, aconseguint els del Baix Llobregat una diferència que seria irrecuperable pels nostres.

Vam iniciar igualment amb bones prestacions la 2a part, fins que a la part final vam tornar a concedir molts gols fàcils al contraatac, anat-se les diferències a un excessiu 41:22 final.

C.H. Martorell 39:37 #CADET

El nostre equip cadet disputava, també a Martorell, la seva eliminatòria de 1a Catalana per les places 17a a 24a. Els nostres van notar molt les moltes baixes en 1a línia, tot i que van disputar un partit molt igualat en el que durant gran part de la 1a part van dominar el marcador. Als minuts finals d'aquest període els locals van se capaços de capgirar el marcador per arribar al descans amb un igualadíssim 20:19.
El marcador es va mantenir amb la màxima igualtat durant tota la 2a part. La mala sort en els darrers atacs del nostre equip ens van impedir passar eliminatòria. En tot cas, magnífica feina!

C.H. Egara 43:27 #INFANTIL

També va notar en excés les baixes d'alguns dels seus jugadors de segon any el nostre equip infantil en el seu desplaçament a Terrassa per disputar el penúltim partit del seu grup de nivell-1 de 1a Catalana. Els nostres van tornar a jugar amb un bon joc en atac, tot i la superioritat física dels locals. Però vam tornar a tenir problemes amb la defensa, que no va ser capaç d'aturar els atacs dels vallesans.
Gran temporada dels nostres infantils!

#ALEVÍ FEMENÍ 7:9 C.H. Cardedeu-1

Una setmana més les nostres noies de l'aleví ens van oferir un espectacular partit, aquesta vegada a l'Ausoneta, davant un físicament superior CH Cardedeu-1. Les nostres van anivellar l'inferioritat física a base de molta lluita i una fabulosa activitat defensiva, acompanyada d'un molt atractiu joc en atac.
Després d'un primer quart molt igualat fins els darrers moments (5:9) i un segon quart d'infart (8:9), perduts de manera ajustada, les nostres noies van se capaces de empatar un 3r quart que van dominar fins als instants finals (11:11) i guanyar amb claredat el darrer (15:9). Gran joc de les nostres alevines!