Gran jornada pels nostres equips!

FEDERACIÓ CATALANA D'HANDBOL

Tercera jornada pel primer equip del club a 3a Catalana, i tercera victòria (segona lluny de l'Ausoneta). Els nostres es van mantenir ferms durant tot el matx, amb bona solidesa defensiva. L'atac del nostre equip va funcionar molt bé a la 1a meitat, davant un rival jove i de qualitat. Al descans, 12:17. A la 2a part, el sènior va tirar d'experiència, i la victòria no va perillar (21:30).

El cadet continua demostrant que la seva classificació entre els 16 millors equips de Catalunya no va ser fruit de la casualitat. Si a la 1a jornada van estar a punt de sumar davant del Molins (39:41), diumenge, tot i les dificultats del viatge a Amposta i l'horari establert, i de la superioritat física del rival, els nostres van aguantar al partit i tot el mal final de 1a meitat (27:20), no van deixar de lluitar per no sortir del partit. Al final, 46:38, i la sensació de que a la que la defensa millori una mica, podem donar més d'una sorpresa.

L'equip infantil camina amb pas segur al seu grup gironí de 2a Catalana. Els nostres, tot i les baixes respecte la passada temporada, demostren ser un grup cohesionat que tira d'experiència per decantar els partits de la seva banda. Dissabte, a Fornells, va saber aguantar molt bé quan l'equip local millor va jugar (8:12 a la mitja part), per acabar-ho de rematar en una segona part fabulosa (13:27 final). Gran temporada dels nostres!

CONSELL ESPORTIU DEL VALLÈS ORIENTAL (CEVO)

Si el nostre aleví femení va acabar la passada temporada com un llamp, l'inici d'aquesta promet molt. Les nostres es van desplaçar a jugar a St. Antoni de Vilamajor per jugar contra l'equip "B" de les vallesanes. Les locals només van poder plantar cara als 2 primers quarts (4:6 i 3:4), a partir d'aquí, les nostres jugadores van passar per sobre del rival amb uns parcials contundents de 2:14 i 0:11. Gran nivell de joc, amb una molt bona adaptació de les noves incorporacions.

L'equip aleví masculí debutava a l'Ausoneta davant el Lourdes Mataró. Els nostres van fer pagar als del Maresme la novatada i al 1r quart ja van marcar diferències nítides (15:6). Molt millor partit dels nostres en atac que no en defensa. Els mataronins van anivellar una mica el 2n i 3r quarts, però al final dels mateixos, els nostres sempre acabaven marcant diferències (11:8 i 11:5). Només al darrer quart, amb el partit ja resolt, els visitants van ser capaços d'esgarrapar un empat al darrer segon (9:9). Bon inici de lliga!

Dels 12 jugadors del nostre benjamí mixt, només 3 havien arribat a jugar en algun moment algun partit d'handbol. Per aquests tres, i pels 9 restants que testaven per primera vegada les sensacions d'un partit de mini-handbol, el debut, a l'Ausoneta, va ser el somiat.
Davant un C.H. Montornès molt inferior físicament, amb varios jugadors/res que devien ser pre-benjamins (nosaltres en teníem 2), els nostres petits i petites es van imposar amb claredat als 4 quarts (8:3; 7:1; 6:2 i 7:2), completant un espectacular inici de temporada, i de somni handbolístic... Felicitats!