L'equip sènior continua imparable a 3a Catalana

 Després de l'ascens a 3a Catalana i de les 4 jornades disputades a la nova categoria, l'equip sènior continua imparable, comptant els seus partits per victòria. Va ser l'únic equip de federació que disputava competició, ja que els equips de base s'aturaven per les convocatòries de les seleccions catalanes.

A CEVO empat, que va saber a poc, de l'aleví masculí; i derrota dels més petits davant el CH Sant Fost. El CH La Salle Montcada, rival de l'aleví femení, va haver d'ajornar el partit. 



#Sènior 38:27 CH Santpedor

El primer equip del club va entrar al seu partit davant el CH Santpedor endollat al 100% i amb una gran defensa va començar a marcar diferències des del començament del matx. Tot i algunes errades en atac, quan arribàvem a l'equador de la 1a part, el marcador ja oferia un contundent 10:4. Li costava fer gols als visitants i d'aquí al final de la 1a meitat les diferències es van estabilitzar, arribant a la mitja part amb un 17:11 que semblava curt. A la represa els bagencs van millorar i un cert relaxament dels nostres va provocar l'acostament visitant a 4 gols. No va anar a més l'ensurt i els vigatans es van tornar a posar les piles per tornar a eixamplar la diferència a 7/8 gols. 
Tot el darrer quart del matx, amb defensa a tota pista dels visitants, va servir per un continu intercanvi de gols, arribant al final amb un clar 38:27. 4 de 4 pels nostres!

CJH Mataró 8:8 #Aleví masculí

Bon partit del nostre aleví masculí a la sempre complicada pista del Joventut Mataró. Els nostres van tornar del Maresme amb un empat que, vist el desenvolupament del partit, sap a molt poc. I és que els nostres van ser superiors als locals (33:48 en gols totals), però no van saber resoldre favorablement els 2 quarts més igualats del matx (el 1r i el 3r), que van caure de banda dels de Mataró per només 1 gol de diferència (11:10 i 12:11). Als altres 2 quarts l'aleví es va mostrar molt superior, imposant-se per uns parcials de 5:12 i 5:15, però aquesta vegada el còmput per quarts ens va anar en contra. Tot i així, grans prestacions dels nostres alevins!

#Benjamí mixt 4:12 C.H. Sant Fost mixt

Després de la gran victòria de la 1a jornada, els més petits del club es van trobar a la 2a jornada amb un Sant Fost que va demostrar en tot moment la seva superioritat física i de joc. Un equip molt més expert i format que no va donar opció al nostre benjamí (amb jugadors prebenjamins) que va notar la inexperiència de molts jugadors que disputen la seva 1a temporada. Tot i les dificultats en atac, davant un equip que defensava fort i que ja savia moure la pilota amb molta agilitat en atac, els nostres no van deixar de lluitar i van aconseguir controlar el gran joc d'atac del rival. Els parcials (2:11; 0:10; 1:6 i 2:8) demostren els problemes que ens va posar la seva gran defensa, però també la bona intensitat defensiva del nostre equip. Bon aprenentatge!