Primera derrota del sènior. El cadet dóna la cara davant el Barça

Jornada molt intensa amb duel de molt nivell pel nostres equips. L'equip sènior rebia el 3r classificat, el cadet visitava la pista del Barça "A", l'infantil a casa davant l'EU Sarrià i l'aleví femení també a l'Ausoneta davant el KH7 Granollers; el benjamí a la pista de l'AEH Les Franqueses.

#SÈNIOR 25:26 GEiEG System Block

Primera derrota pel nostre primer equip davant un equip que només havia perdut un partit. En un pavelló de l'Ausoneta que mostrava una de les millors entrades dels darrers anys, gairebé ple de gom a gom, els nostres es van encallar davant un rival dur que ens va dificultar molt la feina en atac. Tot i així el matx sempre va moure en la màxima igualtat. Vam arribar al descans igualts a 13 gols i en un final d'infart els gironins es van acabar emportant el partit per un ajustat 25:26. Van acabar sent decisius els 5 set metres errats pel nostre equip.

FC Barcelona "A" 54:17 #CADET

El nostre cadet es desplaçava a la ciutat esportiva Joan Gamper per a disputar un d'aquets partits que quedarà per a l'història del nostre club i dels nanos de l'equip cadet. Davant un rival que havia avasallat tots els rivals de grup, els nostres van fer un gran paper, especialment en una magnífica segona part. El Barça va passar per sobre del nostre equip al primer quart d'hora de partit en que els nostres jugadors es van veure superats per la formidable fortalesa del rival. No vam saber desenvolupar el nostre joc i els blaugranes ens van endossar un parcial de 20:4 que presagiava un marcador molt més exagerat. El canvi defensiu del nostre equip, que es va anar tranquil·litzant, va deixar un marcador al descans de 32:7. La segona part va ser una altra història. Els nostres van sortir decidits a fer el seu joc i en uns minuts fabulosos van mantenir la igualtat amb el rival, aconseguint un parcial de 4:6 als 2 primers parcials de la 2a part. Al final, marcador de 54:17 i la sensació que si no hagués estat per aquests primers '15 el marcador podia haver estat realment fabulós.

#INFANTIL 33:18 UE Sarrià 1977

Continua la marxa triomfal del nostre infantil al seu grup gironí de 2a Catalana. Davant el 2n classificat del grup els nostres van fer un partit rodó. Novament la defensa va tornar a ser el puntal que va provocar que el rival es veiés impotent, i que va facilitar molts gols fàcils al contraatac. Només al darrers minuts del matx, amb el partit ja decidit en favor del nostre equip, el partit es va obrir i van caure molt gols a les dues porteries.

El nostre equip pràcticament té aconseguida la primera plaça del grup que li donarà dret a disputar la 2a fase amb els millors equips de la categoria. Gran temporada!

#ALEVÍ FEMENÍ 10:6 KH7 BM Granollers

També segueix imbatut el nostre equip aleví femení. Dissabte a l'Ausoneta teníem un partit molt exigent davant el Granollers. Les nostres noies van començar el partit amb la intensitat que ens tenen acostumats i tot i el bon nivell de l'equip rival i la igualtat a l'inici del mateix, al primer quart la diferència va ser de 14:9. El segon quart les nostres van passar per sobre de les vallesanes, aconseguint un contundent 12:3. El partit es va decidir a un emocionantíssim 3r quart, decidit als darrers segons (7:6). Amb la victòria a la butxaca, les nostres van abaixar una miqueta la intensitat, cosa que va aprofitar el Granollers per endur-se el darrer quart per 8:12.

AEH Les Franqueses 10:6 #BENJAMÍ MIXT

Continua la millora dels més menuts del club i dissabte van demostrar-ho a la pista de Les Franqueses amb un resultat ajustat en que van tenir a tocar emportar-se algun punt de la pista vallesana. Els locals van dominar amb claredat el 1r i 3r quarts (9:1 i 14:3), però el 2n i el darrer quart van ser una altra història, van ser quarts molt igualats quan van caure un per cada equip: el 2n 3:4 pels nostres i el darrer 5:3 pels locals. Una pena aquest darrer quart en que vam estar a punt de puntuar. Però independentment d'això, gran i molt bona feina dels nostres petits i petites!