Sènior, infantil i els 2 alevins continuen imbatuts!

Els nostres equips sènior, infantil i alevins (masculí i femení) continuen, després d'un mes de competició sense conèixer la derrota a les seves categories. El cadet demostra que pot competir amb bones prestacions a la màxima categoria i els benjamins milloren setmana a setmana. Gran inici de temporada!

#SÈNIOR 36:28 CH Sant Just

Continua la ratxa de victòries del nostre primer equip. Dissabte a l’Ausoneta els nostres van treure endavant un dur partit davant el CH Sant Just, un dels equips que ocupaven places de classificació per la fase d'ascens. Bon inici dels nostres que van saber aprofitar les exclusions del rival per aconseguir les primeres avantatges al marcador, que va arribar a ser de 6 gols. Als darrers minuts els visitants van retallar diferències, arribant al descans amb un marcador de 15:11.

A la represa els del Baix Llobregat van retallar diferències fins a 3 gols, però l’ensurt no va anar a més, i els nostres van tornar a prémer l'accelerador i, aprofitant la manca de banqueta del rival, eixamplar diferències fins al 36:28 definitiu. L'equip sènior es situa líder en solitari i invicte del grup.

CH Salou 36:22 #CADET

Complicat partit pel nostre cadet a terres tarragonines. Llarg desplaçament i partit molt matiner diumenge davant un rival que va posar en moltes dificultats el nostre atac amb la seva defensa 6-0 i la superioritat física dels seus jugadors. Després del 6:4 el nostre equip es va bloquejar en atac i els locals van decidir el matx, assolint una diferència de 9 gols. Vam millorar en el tram final de la 1a meitat, però la diferència al descans ja era de 20:10.

Va millorar el nostre cadet a la 2a part, perdent menys pilotes i resolent millor les situacions d’atac. Al final, 36:22 i tot i la gran duresa de la competició de Lliga Catalana, els nostres continuen mostrant bones maneres i nivell competitiu.

#INFANTIL 29:11 Handbol Empordà Roses

Continua el domini aclaparador del nostre equip infantil al seu grup gironí de 2a Catalana. Dissabte, a l’Ausoneta, partit de clar domini local. Els nostres van tenir un partit plàcid sustentat en una gran defensa, que va deixar sense cap opció l’atac rival. Primera volta immaculada del nostre equip que tindrà com a objectiu per la 2a volta mantenir el lideratge del grup per a poder assolir una de les places que donen accés a l’A1 de la categoria. Gran temporada del nostre equip!

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 CH Montornès

Un altre dels nostres equips que només coneix la victòria a la seva lliga és l'equip aleví de les noies del club. Dissabte, a l'Ausoneta, no van donar cap opció al seu rival, el CH Montornès. Un cop més, excel·lent actitud de les nostres que, amb una defensa asfixiant, van lligar totalment de mans l'atac vallesà. Només van tenir una certa igualtat els quarts en que les visitants van poder aturar una mica el nostre joc d'atac (1r quart, 6:2; 3r quart, 4:0), però en cap moment va haver risc de cedir aquests quart ja que la nostra defensa no va donar cap oportunitat. El 2n i darrer quarts (17:1 i 12:3) no van tenir història. Espectaculars prestacions de les nostres noies a la lliga CEVO!

#ALEVÍ MASCULÍ 12:4 CH Montornès

La doble visita del Montornès va ser, en certa manera, un revenja del primer partit de les noies, ja que moltes (dels 2 equips) repetien partit pels problemes de banqueta dels dos masculins. I en el cas d'aquest partit mixt, la història es va tornar a repetir. Excel·lent defensa del nostre equip, amb molt bones aportacions a la porteria, i victòria clara davant un Montornès que es va anar diluint segons anaven passant els quarts. Els 2 primers quarts la defensa vallesana va aguantar una mica i els marcadors no es van disparar en excés (9:3 i 9:2). Però els visitants es van acabar desmoralitzant i el partit es va acabar convertint en un atac i gol dels nostres, que també estan imbatuts, tot i que amb un empat concedit la passada setmana.

FBM Roquerol 12:4 #BENJAMÍ MIXT

Els més petits del club continuen aprenent, i en clau clarament ascendent. Dissabte, a una de les pistes més complicades, com és la de La Roca, els nostres benjamins i benjamines van fer un gran partit, tot i cedir als 4 quarts del matx.
Després de caure als 2 primers quarts per uns més que dignes 8:4 i 11:4. Els nostres van estar a punt de sumar als dos darrers quarts del partit, perduts per uns ajustadíssims 6:4 i 5:4. Gran evolució. Enhorabona nois i noies!!!