Una única derrota, la del cadet davant el Barça "B"

Jornada molt positiva pels nostres equips, amb la única derrota del nostre cadet de Lliga Catalana, en la sempre dificilíssima visita a la pista del FC Barcelona.

La resta de equips que van disputar jornada (l'equip benjamí descansava) van guanyar els seus partits, i mantenen la imbatibilitat i el lideratge dels seus respectius grups de lliga.

#SÈNIOR 32:12 C.H. Ripollet

Partit molt plàcid pel primer equip del club davant el cuer de la classificació de 3a Catalana, que encara no havia puntuat. Els nostres van començar endollats i no van deixar absolutament cap escletxa als del Vallès Occidental per a competir el matx. Al descans el partit ja estava decidit, amb una defensa impenetrable dels nostres (20:3). La 2a meitat va servir per a poder fer proves i repartir molt els minuts. Aquesta victòria, unida a les derrotes dels principals perseguidors (GEiEG i Castellbisbal) fa que els nostres ampliïn l'avantatge al capdavant de la classificació del grup.

FC Barcelona "B" 48:22 #CADET

Resultat enganyós del nostre cadet a la sempre complicada pista del barça. Els nostres van començar el partit molt concentrats i, després de posar-se pel davant al marcador, van aguantar els primers minuts fins al 4:4. Després, uns minuts de bloqueig en atac van provocar un parcial d'11:0 (15:4) que semblava tancar el matx. Però després d'un temps mort, els nostres van encadenar uns minuts excepcionals fins a la mitja part en que van tractar de tu a tu al rival i fins i tot el van dominar, amb un joc d'atac espectacular (21:13). Al descans resultat de 26:16. Però el canvi defensiu del rival i el cansament dels nostres, després d'una primera meitat molt intensa, va provocar el col·lapse del nostre atac i en tota la 2a meitat només vam poder fer 6 gols. Els darrers minuts van servir per a repartir minuts i premiar la bona temporada de tot l'equip.

#INFANTIL 32:21 Handbol Fornells

L'equip infantil no afluixa i continua comptant els seus partits per victòria al seu grup gironí de 2a Catalana. Partit sense gaire història en que els nostres, sense fer un joc tant espectacular, van resoldre sense problemes.

Amb aquesta nova victòria, el nostre equip assegura la 1a plaça del grup en aquesta primera fase, i passarà a la 2a fase amb un bonus de +2 punt pel lideratge. Gran temporada!

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 C.H. Palautordera

L'equip femení del club també continua la seva ratxa victoriosa a la lliga CEVO i dissabte, a l'Ausoneta, es va desfer d'un bon Palautordera, guanyant els 4 quarts amb autoritat. El quart més igualat va ser el 1r, en que l'atac visitant va ser més efectiu (12:8). A partir d'aquí les nostres jugadores van intensificar la seva defensa i la resta de quarts van ser més còmodes (11:4; 10:3 i 19:6). Molt bon partit, novament, del nostre femení, que compte els seus partits per victòria.

C.H. Parets 4:12 #ALEVÍ MASCULÍ

Partit molt còmode pel nostre equip aleví masculí el disputat dissabte a la pista del cuer de la classificació, el CH Parets. Els nostres només van tenir algun problema al 1r quart del partit, a partir d'aquí victòries molt clares a la resta de parcials. Bona ratxa dels nostres que es mantenen a la part alta de la classificació. Gran temporada!