Torna la competició després de l'aturada pel pont

Després de l'aturada pel pont de desembre, aquest cap de setmana repreníem les competicions amb victòries de sènior, infantil i aleví masculí. Cadet i benjamí van perdre i l'aleví femení va veure com, a última hora, es suspenia el seu partit.

#SÈNIOR 27:23 BM Pau Casals

El primer equip reprenia la competició, iniciant la 2a volta de la 1a fase, i ho va fer reprenent també el camí de les victòries. En un partit poc brillant però molt laboriós, els nostres van saber treure endavant una important victòria amb molt d'ofici.
Partit dominar des de bon inici pels nostres jugadors, però molt travat, amb clar domini de les defenses. El 7:3 del minut 15 n'és bon exemple. Els sabadellencs no es van despenjar mai, a base de lluita i esforç defensiu i al descans s'arribava amb un 14:9 que reflectia la superioritat del nostre equip, però sense acabar de trencar el matx. A la represa, perillós acostament dels visitants que es van situar en un parell de vegades amb atac per acostar-se a 2 gols. No ho van aconseguir i el nostre equip va sentenciar eixamplant la diferència a 8 gols després d'uns molt bons minuts a la defensa i la porteria. Tot i així, els visitants no van baixar els braços i amb un parcial final d'1:5 van maquillar el resultat. Seguim líders de grup!

CE Molins de Rei 33:25 #CADET

El nostre equip cadet va deixar escapar una bona oportunitat d'aconseguir els seus primers punts a la màxima competició. Vam entrar molt freds al partit, fallant els tres primers atacs, pel que els locals ja van començar el partit amb avantatge al marcador. A partir d'aquí, bon partit en defensa, però molt espès en atac. No vam saber aprofitar les oportunitats que vam tenir de tornar a entrar al partit, amb diversos atacs per situar-nos a 1 gol a la primera part i a 2 gols a la segona. Després de mantenir la 2a part amb diferències de 4-5 gols, la pressió final a la desesperada va provocar que els locals acabessin eixamplant la diferència, amb un resultat enganyós pel que va ser el partit.

Handbol Empordà Roses 14:19 #INFANTIL

El nostre equip infantil va tirar d'experiència per a mantenir a Roses la seva imbatibilitat al seu grup de 2a Catalana. Els nostres es presentaven al partit amb baixes importants, que van condicionar el joc d'atac.  Vistes les dificultats en atac, els nostres van tirar d'actitud defensiva i amb una gran aportació de la porteria, van barrar el pas als empordanesos, que en tota la 1a meitat només van ser capaços de fer 4 gols (4:9). A la 2a meitat els nostres van saber gestionar l'avantatge per a conservar el ple de punts amb que han tancat la seva participació en aquesta 1a fase: 8 de 8! Genial nois!

#ALEVÍ MASCULÍ 10:6 UEH Calella

Partit de la part alta de la classificació del grup II CEVO en que s'enfrontaven 3r i 4t classificats, empatats amb els mateixos punts. Entrada al partit descomunal del nostre equip, que va desarborar el rival amb un parcial de 19:4. Després de dominar el 2n quart, l'equip va baixar el pistó i els visitants van estar a punt de "rascar" un punt (11:9). Al 3r quart va tornar el bon joc i un parcial de 10:4 va deixar la victòria a casa. Al darrer quart, amb molts canvis, la defensa es va relaxar i els visitants se'l van endur per un marcador de 11:15. Els nostres es situen 2ns de grup, només per darrera del Laietà Argentona. Gran temporada!

CH Sant Esteve Palautordera 12:4 #BENJAMÍ MIXT

El nostre equip benjamí tenia un desplaçament molt i molt complicat a la pista d'un dels equips que lideren el grup, el Sant Esteve Palautordera.  L'equip local, amb molta més experiència i superioritat física va marcar clares diferències des del 1r quart. Després els nostres van millorar el seu joc, sobre tot en atac, però tots els quarts van se guanyats amb molta autoritat pels de St. Esteve. Ànims nois i noies! Vindran partits més adients per a competir-los!