Bona feina dels nostres equips tot i les dificultats

 

Setmanes molt complicades per la gran afectació que està provocant la nova variant "omicron", amb un allau d'ajornaments i baixes. 

Aquesta jornada, els nostres equips cadet i infantil van veure com s'havien d'ajornar els seus respectius partits. La resta d'equips, amb baixes, van poder competir amb més o menys dificultats. Gran esforç de tots els jugadors i jugadores. Gràcies i ànims!

C.H. Santpedor 29:35 #SÈNIOR

Un dels equips que, amb baixes, va poder disputar el seu partit va ser el nostre sènior. Tot i les dificultats, els nostres van tibar de la seva excepcional dinàmica guanyadora per treure endavant un partit que els deixa en solitari, i amb un bon matalàs d'avantatge, en el lideratge de la classificació. Molt d'ofici i un gran joc ofensiu dels nostres. Gran temporada!

#ALEVÍ FEMENí 12:4 FBM Roquerol

Més dificultats encara van patir les nostres noies. Amb mig equip de baixa i sense canvis es van haver d'enfrontar a La Roca. El rival, també en quadre, va jugar sense recanvis. Primer de tot i independentment del resultat, s'ha de felicitar als dos equips per l'immens esforç.

Les nostres van dominar amb molta claredat els 2 primers quarts, amb una defensa que pràcticament no va deixar llençar les rivals. Amb el cansament fent acte de presència en les jugadores dels 2 equips, els altres 2 quarts van ser una mica més oberts, tot i que les nostres els van treure endavant sense problemes. 8 partits jugats per les nostres amb 8 victòries, en una temporada de 10!

Laietà Argentona 12:4 #ALEVÍ MASCULÍ

També amb baixes va haver d'afrontar el seu partit el nostre equip aleví masculí. A més a més els nostres visitaven la pista del líder de grup, Laietà Argentona, que comptava tots els seus partits per victòria. Davant aquest gran rival els nostres es van mostrar molt tous en defensa. Vam competir bé els 2 primers quarts (14:8 i 14:12), però sense solucions defensives, els nostre atac també es va anar diluint i sumat al cansament, va fer que els 2 darrers quarts caiguessin de banda local amb més claredat.


 FBM Roquerol blanc 12:4 #BENJAMÍ MIXT

També tenien un enfrontament duríssim els nostres petits i petites davant el líder del seu grup, que portava tots els partits guanyats. No va haver-hi possibilitat de competir el partit davant un rival d'aquesta entitat, però tal i com va passar al darrer partit abans de l'aturada nadalenca, els nostres benjamins demostren una clara millora i bona evolució. Amb aquesta bona línia, segur que arribaran els punts. Ànims nois i noies!