El primer equip del FC Barcelona cadet visita Vic

Jornada en que només van jugar els equips de base, ja que l'equip sènior va haver d'ajornar el seu partit amb el CH Cardedeu "B" per la incidència del covid. Victòries dels equips alevins i derrotes de cadet, infantil i benjamí.

#CADET 11:52 FC Barcelona "A"

Dissabte tarda vam viure a Vic una jornada especial amb la visita del 1r equip cadet del FC Barcelona. En un pavelló de l'Ausoneta que va viure una gran entrada, ple de gom a gom, amb la presència de l'entrenador del 1r equip d'ASOBAL, Antonio Carlos Ortega, els nostres jugadors, amb els nervis evidents per l'ambient especial, van veure com el líder invicte del grup complia amb els pronòstics i s'imposava amb claredat.

Moltes dificultats en atac, amb un cert encallament, davant un rival que en cap moment va afluixar. Si al partit d'anada vam ser capaços de fer 17 gols, amb una 2a part molt fluida en que vam jugar amb més atreviment, dissabte no vam jugar amb aquesta soltura i va costar molt trencar la dura defensa culé. Al descans 5:31 amb molta superioritat visitant. Vam jugar més centrats i amb millor defensa a la 2a part, aconseguint un molt millor parcial (6:21). Gran experiència pels nostres en una temporada que, de ben segur, serà inoblidable.

UE Sarrià 1977 21:18 #INFANTIL

Primera derrota de la temporada pel nostre equip infantil en la seva visita al rival més complicat del grup, l'UE Sarrià. Primera part molt igualada, amb superioritat de les defenses sobre els atacs i lleugera avantatge pels nostres (10:11).

Ens vam encallar molt a la 2a meitat, permetent que els locals assolissin una avantatge (18:14) que ja no vam poder remuntar. El nostre equip haurà de guanyar els dos partits que resten (a Roses aquesta setmana i davant el Banyoles a casa) per mantenir la primera plaça del grup.

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 #CH Vilamajor

Les nostre noies continuen amb la seva temporada immaculada i dissabte a l'Ausoneta van resoldre amb solvència el seu partit davant el 4t classificat del grup, el CH Vilamajor "A". Partit molt complert de les nostres alevines davant un rival que va exigir molt, sobre tot als 2 primers quarts (13:7 i 12:9) en que després de la igualtat inicial, la millora defensiva de les nostres els hi va permetre resoldre'ls favorablement.

Es va mantenir la bona intensitat defensiva per a imposar-se al 3r i 4t quarts amb més facilitat (13:4 i 8:4). Les nostres noies han guanyat els 9 partits de la lliga, mantenint-se en la 1a posició amb una bona avantatge amb les seves perseguidores.

#ALEVÍ MASCULÍ 10:6 JH Mataró negre

Partit molt complicat també pel nostre equip mixt davant el 2n classificat del seu grup, el Joventut Mataró. Partit molt intens i emocionant, amb els dos equips molt més encertats en atac que en defensa.

Molt igualat 1r quart, decidit en els instants finals en favor dels nostres nois (13:11). Van millorar els nostres en defensa al 2n quart, imposant-se després d'un inici igualat per 12:6. El 3r quart es va decidir in extremis (12:13) en favor dels mataronins, fet que deixava la resolució (victòria o empat) del partit pel darrer quart. Molta emoció i intensitat també en aquest quart en que la consistència en atac dels nostres es va acabar imposant (15:10).

Gran temporada del nostre equip que, amb menys partits disputats que els rivals, es manté a la part alta de la classificació.

JH Mataró negre 11:5 #BENJAMÍ MIXT

Continua la bona millora dels nostres petits i petites. Dissabte, davant un rival potent com era el Joventut Mataró, els nostres van fer un bon partit, notant-se la millora en atac, on arribem a porteria amb més facilitat.

Els locals van mostrar la seva superioritat als dos primers quart (12:5 i 14:4), però els nostres van plantar cara amb bones combinacions ofensives. Vam tenir més dificultat al 3r quart (9:1) i en un magnífic darrer quart, ple d'emoció, els nostres van aconseguir un espectacular empat (7:7). Per la majoria de jugadors/es és el seu primer any, però ja comencen a agafar-li l'aire a la competició. Ànims nois i noies!