Infantil i Aleví Femení campions dels seus grups

Gran jornada pels nostres equip amb només una derrota, la del cadet de Lliga Catalana davant el potent FC Barcelona "B". L'equip sènior suma 2 importants punt de cara a l'ascens i l'infantil guanya un partit decisiu davant el Banyoles que li permet proclamar-se campió del seu grup de 2a Catalana.

Gran jornada també dels equip CEVO, amb ple de victòries i el títol matemàtic de campiones alevines absolutes, amb ple de victòries i 43 quarts guanyats de 44 jugats. Brutal!

#SÈNIOR 35:23 CH Cardedeu "B"

El primer equip del club recuperava divendres partit ajornat per covid de la 15a jornada davant el CH Cardedeu. Partit molt important, ja que és previsible que el Cardedeu es classifiqui per a la fase d'ascens i els punts podrien comptar per a la fase següent.

Els nostres van començar el partit molt endollats i el van dominar des de l'inici, amb diferències de fins a 6 gols. Però no ens vam poder distanciar i al descans els visitants resistien amb una diferència que deixava obert el partit (18:14). A la represa els nostres van donar un pas endavant en defensa i a partir del 18:15 van tancar les vies d'accés a la seva porteria, eixamplant diferències fins al 35:23 final. Gran 1a fase dels nostres amb només 2 partits perduts, que ens deixa ben posicionats de cara a la fase d'ascens. Només ens falta un partit amb possible rival directe, el que es va ajornar aquest dissabte davant el CH Montgrí.

#CADET 23:54 FC Barcelona "B"

Molt complicat partit pel nostre cadet de Lliga davant un dels equips potents de la competició, el FC Barcelona "B", ja classificat per top-8.

Els nostres van començar el partit molt espesos en atac, sense poder superar en cap moment la defensa rival, i quan vam poder fer-ho, la porteria visitant va intervenir. Al descans marcador de 7:24 amb clara superioritat culé. Molt millor segona part dels nostres, molt més decidits en atac, aconseguint bones combinacions i opcions més clares de llançament, cosa que es va traduir en un parcial de 16:30. En una Ausoneta, novament amb una gran entrada, els nostres van demostrar a la 2a part el seu bon joc que els hi ha portat a disputar aquesta temporada la màxima categoria de l'handbol cadet.

#INFANTIL 34:20 Handbol Banyoles

Partit decisiu pel nostre equip infantil davant l'Handbol Banyoles. Era necessari puntuar per tal de poder accedir a la 2a fase de la competició ja que una derrota ens condemnava a la 3a plaça. Amb la victòria aconseguíem la 1a plaça i el títol del nostre grup de 2a Catalana de Girona-Cat. Central.

Inici de partit amb moltes imprecisions en que els nostres, gràcies a una gran defensa i una gran aportació de la porteria van marcar diferències ben aviat (8:2). Es van refer els visitants i amb la baixada d'intensitat dels nostres van acostar-se a 4 gols als descans (14:10). Amb 14:11 i possessió visitant, els nostres van tornar a entrar al partit i des de la solidesa defensiva van tornar a encarrilar el partit, garantint-se un final plàcid i l'objectiu del títol i passar a la següent fase com a primers de grup. Gran temporada!

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 CH La Salle Montcada

El nostre femení de CEVO recuperava partit de la 2a jornada davant el CH Salle Montcada. Nova victòria de les nostres, que aquesta temporada porten un 11 d'11 al seu grup, aconseguint el títol de campiones de categoria aleví de la Lliga CEVO.

Les nostres noies no van tenir problemes per superar un rival que les va fer treballar de valent en defensa. Amb un joc allargant molt els atacs, les visitants van fer defensar durant molta estona el nostre equip, que en cap moment va afluixar en defensa. Excepte els 2 primers quarts (10:4 i 18:2), el partit va transcórrer sense ritme i molt lent. El nostre aleví el va saber treure endavant amb molt ofici i concentració. Els parcials del 3r i 4t (5:2 i 8:3) parlen a les clares de la poca fluïdesa del joc. Gran nivell de les nostres noies!

#ALEVÍ MASCULÍ 10:6 CH Canovelles

Molt diferent va ser el partit de l'aleví masculí. El Canovelles, amb un joc molt fluid i dinàmic en atac, va posar en moltes dificultats el nostre aleví, que va fer un bon partit en atac, però que va patir en defensa.

Dues petites errades en atac van donar el 1r parcial als visitants (9:10) en un quart jugat de tu a tu, amb contínues igualades. El gran encert ofensiu dels nostres va fer que el 2n i 3r quarts caiguessin de banda del nostre equip (15:11 i 13:8), deixant la resolució del partit pendent del darrer quart. Semblava que els nostres el tenien ben encarrilat, amb una bona millora defensiva (8:4), però van aparèixer els nervis i els visitants van reaccionar fina a situar-se a només 1 gol (9:8) a només 1 minut del final. Un gol dels nostres va resoldre un partit ple d'emoció i amb domini dels atacs sobre les defenses.

CH Montornès 4:12 #BENJAMÍ MIXT

La millora que venia experimentant el joc del nostre equip benjamí es va traduir aquest dissabte en la 2a victòria pels nostres aquesta temporada.

Els nostres petits i petites van fer el seu millor partit de la temporada en atac, aconseguint 39 gols (qui ho havia de dir fa unes setmanes! 😆), a més molt ben repartits en tot el partit. Això unit a una millora defensiva va fer que ens poguéssim imposar amb claredat a tots els quarts del partit (5:10; 4:10; 2:9 i 4:10). Bona injecció de moral pel nostre equip i, sobre tot, bona sensació de millora. Enhorabona, cracks!