Segona derrota del sènior i 10 de 10 per l'aleví femení

Jornada desigual pels nostres equips. Tots jugant a fora de casa, excepte el benjamí. Segona derrota de la temporada del nostre primer equip davant el mateix rival que ens va derrotar la 1a volta, el GEiEG gironí. Bon partit del cadet de Lliga Catalana, tot i la derrota a Sabadell; victòries de l'infantil i dels dos alevins i derrota del benjamí a casa.

GEiEG System Block 31:19 #SÈNIOR

El primer equip del club es desplaçava a la que, a priori, era la sortida més complicada de la competició, la pista del GEiEG gironí, únic equip que ens havia guanyat fins ara. Els gironins, molt forts a la seva pista, van marcar diferències en un partit espès dels nostres en atac. A la mitja part (15:9) ja es veien les dificultats del nostre equip per a superar la defensa local. La segona part va transcórrer pel mateix camí i els gironins van acabar assolint una diferència que no reflexa la diferència entre els dos equips.

Aquest proper cap de setmana serà fonamental per veure amb quants punts passem a la fase per l'ascens, ja que juguem amb dos equips que tenen encara possibilitats de classificació: Cardedeu "B" divendres a l'Ausoneta, en partit ajornat en el seu dia; i CH Montgrí dissabte, també a l'Ausoneta. Els nostres, ja classificats, necessitaran sumar tots els punts possibles amb rivals directes per a mantenir intactes les seves opcions d'ascens a 2a Catalana.

OAR Gràcia Sabadell 48:38 #CADET

Tercer enfrontament de la temporada del nostre equip cadet amb l'OAR Gràcia, equip amb el que vam compartir grup de fases. Com els altres 2 enfrontaments, va ser un partit amb superioritat dels atacs sobre les defenses.

Davant un equip que lluita i té opcions d'entrar al top-8, els nostres van començar molt adormits el matx i els locals van assolir ben aviat una avantatja de 6/7 gols, cosa que va obligar el nostre entrenador a demanar temps mort als primers minuts. Va millorar el joc, i a la mitja part la diferència s'havia estabilitzat (22:16). Els nostres van començar la 2a meitat molt endollats i es van quedar a tocar d'assolir una fabulosa remuntada (27:25). El cansament va fer que els partit se'ns acabés fent llarg i finalment els vallesans van tornar a obrir escletxa aconseguint una diferència que no reflexa l'esforç i bona 2a part dels nostres cadets.

Handbol Empordà Roses 18:25 #INFANTIL

Després d'haver cedit la primera derrota de la temporada a la pista del Sarrià, als nostres infantils se'ls hi havia acabat el marge de maniobra per a mantenir la primera plaça d'un grup, que han dominat des de principi de temporada i que només pels barems del sistema de competició cara a la 2a fase no teníem ja sentenciat.

La primera final era aquest dissabte a la pista de l'Empordà de Roses. Els nostres, tibant de la seva bona defensa, van marcar diferències a la 1a meitat (6:14), deixant el matx ben encarrilat. La segona part, amb una certa relaxació va resultar molt més igualadat, acabant els nostres amb un 18:25 final que deixa el lideratge del grup pendent d'un darrer partit a l'Ausoneta davant un rival força més complicat, el CH Banyoles.

CH Palautordera 4:12 #ALEVÍ FEMENí

Les nostres noies del femení són virtualment campiones de la Lliga aleví de CEVO després d'aconseguir aquest dissabte a Sta. Maria de Palautordera la seva 10a victòria consecutiva en 10 partits. A les nostres noies només els hi resten 3 partits ajornats per a recuperar i mantenen el lideratge amb una àmplia avantatge sobre les seves perseguidores.

Dissabte, en un gran partit, van assecar el joc ofensiu local amb una defensa extenuant. Bon exemple va ser el 3r quart, en que vam deixar la nostra porteria a 0 (0:6). Davant un bon rival i tot i algunes errades en atac, bàsicament en el xut final, les nostres no van veure perillar en cap moment el resultat en cap dels 4 quarts, barrant el pas a la seva porteria. Gran temporada!

CH Montornès 4:12 #ALEVÍ MASCULÍ

També va aconseguir una gran victòria el nostre equip aleví masculí, aquests a la pista del CH Montornès. Tot i anar amb els jugadors justos per a jugar el partit, els nostres alevins van superar l'entrebanc i amb un bon esforç físic van superar el seu rival als 4 quarts del matx.

El nostre aleví masculí, tot i les dificultats d'una plantilla molt curta està fent una temporada espectacular, amb només una derrota i un partit empatat. Fabulosa campanya, nois!

#BENJAMÍ MIXT 4:12 CH Palautordera

Després d'uns partits molt complicats, davant rivals de la part alta de la classificació, jugats a un bon nivell, els nostres petits/tes tenien un partit més assequible contra el CH Palautordera. El nostre equip va estar més fluix en defensa, jugant 2 bons quart en atac (el 1r i el 4t). Vam patir més al 2n i 3r quarts, en que no vam ser capaços de mantenir el bon nivell en atac.

En una primera temporada d'iniciació, els nostres van agafant més soltura, davant rivals més experts. Cal anar aprenent!