Ple de derrotes pels nostres equips

Mala jornada pels nostres equips, que no van poder sumar cap victòria aquest cap de setmana. Els dos equips alevins van haver d'ajornar els seus partits. Els equips sènior, cadet i infantil van començar els partits de la 2a fase i el benjamí, tot i el bon partit a Granollers, també va tornar de buit a casa.

CH Vilanova i la Geltrú 20:19 #SÈNIOR

Complicat Inici de fase d'ascens a 2a Catalana pel nostre primer equip, que va haver de jugar a la pista del CH Vilanova i la Geltrú amb moltes baixes, i amb una primera línia sense recanvis.

Partit en que les defenses van superar els atacs i en que gairebé sempre vam anar per darrera al marcador, tot i que amb diferències molt curtes. Al descans es va arribar amb 13:11, i tot i la bona defensa a la 2a part i estar a punt de puntuar, vam haver de tornar del Garraf amb una derrota per la mínima. Tot i aquest primer entrebanc, mantenim 4 punts d'avantatge sobre la 5a plaça que marca l'ascens. Dissabte partit important a l'Ausoneta davant el St. Andreu de la Barca.

#CADET 14:40 J.H. Mataró

L'equip cadet també iniciava 2a fase, aquests de Lliga Catalana, davant un rival complicat que va estar a punt d'entrar al top-8.

Els nostres van fer un partit fluix, dels pitjors de la temporada. Vam entrar molt freds al partit i el nostre atac, que és el que millor ens ha estat funcionant durant la temporada, no va agafar ritme en cap moment. A més, no vam tenir sort en els xuts i molts van acabar als pals. Aquest mal inici va provocar que els visitant marxessin amb un 1:10. Després de '15 minuts amb només 1 gol, ja no vam ser capaços de tornar a entrar al partit. La defensa va funcionar relativament bé, però poc bagatge ofensiu, per un equip que havia estat capaç de fer més gols a rivals molt més potents, com els dos FCB o La Roca. Cal tornar a recuperar el bon ritme de joc que havíem tingut a la 1a fase!

C.H. Gavà "B" 29:25 #INFANTIL

També iniciava 2a fase l'equip infantil, ja que el partit de la 1a jornada es va haver d'ajornar. En aquesta 2a fase els nostres s'enfronten als millors equips de 2a Catalana, visitant diumenge la pista del Gavà.

Partit molt igualat que en que al tram final de la 1a meitat se'ns va escapar. Del 14:13 vam passar al 18:14 del descans, en uns primers '25 en que no vam estar del tot fins en defensa. A la represa, tot i els intents dels nostres per capgirar el marcador, no va ser possible, i finalment el partit va acabar, tot i la millora en defensa, amb la mateixa diferència que havíem marxat al descans. Emocionant partit i bon nivell del nostre equip.

KH7 FBM Granollers 12:4 #BENJAMÍ MIXT

El nostre benjamí va visitar dissabte la pista del Granollers amb moltes baixes. Tot i així els nostres petits/tes van fer un molt bon partit, aguantant molt bé el tipus davant els vallesans durant els tres primers quarts del matx, obligant fins i tot l'entrenador local a haver de demanar temps mort.

El cansament i la manca d'efectius va fer que el darrer quart si que caigués de manera clara pels locals, quan la nostra defensa, que havia ratllat a gran nivell fins aleshores, va perdre efectivitat. Gran esforç dels nostres!