Victòria del cadet a Lliga Catalana

Gran jornada pels nostres equips. Només el benjamí va caure. El primer equip aconseguia la primera victòria a la fase per l'ascens a 2a Catalana i el cadet aconseguia la 1a victòria en la màxima categoria en un gran partit. També s'estrenava amb victòria a la 2a fase l'equip infantil, i l'aleví femení, aquestes la 2a fase CEVO. Mentre que el masculí guanyava fàcilment el CH Parets.

#SÈNIOR 29:24 C.H. Sant Andreu de la Barca

Després de la derrota per la mínima a la 1a jornada de la fase d'ascens a 2a Catalana, el primer equip del club s'estrenava a casa amb la necessitat de la victòria davant el CH St. Andreu de la Barca. Partit molt disputat i igualat durant la 1a meitat, en que els nostres van dominar el marcador però en que el rival es va mantenir sempre amb el marcador igualat, amb molt empats. La defensa no va ser capaç d'aturar el joc dels visitants, i al descans s'arribava amb un ajustat 17:15. Va millorar força la defensa dels nostres a la represa, i mica a mica vam poder anar obrint escletxa.

Victòria important que, unida a la derrota del Laietà, ens tornar a deixar amb 6 punts de marge amb el 5è classificat, que marca les posicions d'ascens.

Mubak BM La Roca 1953 34:35 #CADET

El nostre equip cadet va aconseguir diumenge una impressionat victòria a Lliga Catalana. Una altra barrera que trenquen els nostres, i que no va ser fàcil d'aconseguir.

Davant un equip que l'any passar va arribar a la fase final del campionat estatal infantil, els nostres van haver de fer un partit gairebé perfecte per a poder puntuar. El partit va ser molt igualat, sempre amb lleugeres avantatges dels locals, mai superiors a 3 gols. En uns minuts excepcionals, els nostres van capgirar el marcador aconseguit la que va ser màxima avantatge (13:15). Després d'un temps mort, van reaccionar amb força els locals arribant al descans amb un 19:17 que deixava tot obert per la 2a part.

El nostre equip va fer una 2a part magnífica, millorant la defensa i igualant des de bon inici el marcador. Les primeres avantatges arribaven a '10 pel final. A falta de 3 minuts tornàvem a assolir la màxima avantatge de 2 gols, però una exclusió als darrers 2 minuts en complicaven la victòria. Una 2a exclusió a pocs segons del final posaven molt cara amunt el triomf, però l'equip va aguantar i els primers punts van venir cap a Vic.

#INFANTIL 23:19 C.H. Canovelles

Igual que l'equip sènior, el nostre equip infantil va haver d'esperar a la 2a jornada, i a poder jugar a l'Ausoneta, per a sumar la seva primera victòria a la 2a fase en que participen els millors equips de la categoria. En un partit rodó, molt ben jugat i amb una defensa espectacular dels nostres van saber treure endavant un partit que se'ns havia complicat d'inici, amb lleugeres avantatges pels vallesans. Tirant de defensa i de paciència els nostres jugadors van arribar al descans amb el marcador capgirat (12:10).
La 2a meitat va transcórrer pel mateix camí: defenses consistents per part de tots dos equips i igualtat. El nostre infantil, però, va poder anar obrint una escletxa al marcador, que va saber conservar fins al final del matx.

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 KH7 FBM Granollers

Després d'assolir brillantment el campionat CEVO femení amb un ple de victòries, les nostres noies van iniciar nova competició CEVO amb els millors equips de la lliga. Dissabte van fer l'estrena amb l'únic equip que va ser capaç d'arrabassar-li un quart a la lliga, el BM Granollers. Dissabte però, les nostres van poder guanyar tots els quarts, no sense dificultats. Només el 1r quart va ser nítid pel nostre equip (13:4). A partir d'aquí les vallesanes van plantar cara i vam haver de suar de valent per poder-les superar (7:5; 13:7 i 9:8). Novament la bona defensa ens va permetre, als moments decisius dels quarts, poder treure'ls endavant. Gran feina!

#ALEVÍ MASCULÍ 12:4 C.H. Parets Oller

El nostre equip masculí va tenir dissabte un partit bastant més plàcid. Davant el cuer del seu grup, els nostres alevins van tenir prou amb mantenir una bona actitud defensiva per mantenir a ratlla l'equip paretà. Els visitants no van poder passar de 3 gols a cada quart i el nostre equip imposar la seva superioritat física i major experiència. Tot i els problemes per baixes de jugadors, els nostres alevins es mantenen al 4t lloc de la classificació, en una molt bona temporada. Felicitats nois!

#BENJAMÍ MIXT 4:12 AEH Les Franqueses

Derrota dels nostres petits dissabte al migdia a l'Ausoneta davant un molt bon equip de Les Franqueses. >Tot i la superioritat del rival, els nostres ens van oferir un gran primer quart ple d'emoció que se'ns va escapar per nervis als darrers instants (11:13). Aquest gran joc ofensiu es va anar diluint durant la resta de quarts, i tot i que els nostres van mantenir un bon to defensiu, les errades en passades i en els xuts a porteria van fer que no poguéssim estar més a prop al marcador. Endavant equip!