Victòries de sènior i femení, i derrotes de cadet i benjamí

Jornada amb només quatre partits dels nostres equips. L'equip infantil descansava en espera d'iniciar aquesta setmana la 2a fase entre els millors equips de 2a Catalana, i l'aleví masculí tenia jornada de descans a CEVO.

Dels equips que van jugar, victòria del primer equip davant el cuer del grup i de l'aleví femení davant el CH Vilamajor. El cadet i el benjamí van caure als seus respectius partits.

C.H. Ripollet 16:32 #SÈNIOR

Partit de tràmit del nostre primer equip davant el cuer de la classificació del seu grup de 3a Catalana, que encara no havia puntuat. Els punts en joc només tenien l'al·licient de mantenir el nostre equip en la lluita per la 1a plaça del grup. A efectes de classificació per a la fase d'ascens, aquests punts no comptaven. Si el nostre equip puntua en partit ajornat que es recupera aquest divendres a l'Ausoneta davant el CH Montgrí, el nostre equip passarà a la fase d'ascens amb 12 dels 16 punts possibles.

El partit a Ripollet no va tenir història. Tibant de defensa els nostres van deixar resolt el matx al descans (6:15). La segona part va servir per a repartir minuts i assegurar una victòria que ens manté líders de grup.

#CADET 40:50 C.H. Amposta

Últim partit de la 1a fase de Lliga Catalana pel nostre cadet. Els nostres van tornar a demostrar que estan al nivell de la resta de equips en quan a joc ofensiu es tracta (excepte els 2 FCB i La Roca "A"), però vam tornar a patir el problemes defensius habituals provocats per la clara inferioritat física dels nostres.

Durant la 1a meitat vam mantenir el pols al partit, amb molt encert ofensiu i minimitzant pèrdues (22:24). Ens vam mantenir dins del partit, amb diverses possessions per a forçar l'empat, fins els darrers 15 minuts. Després el cansament va fer acte de presència (la 1a línia va jugar el partit sencer) i els visitants van aprofitar per a eixamplar diferències, aconseguint la màxima diferència del partit sobre el xiulet final.

#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 C.H. Vilamajor-2

Nova victòria, la 12a consecutiva, dels nostre equip femení davant un molt bo i combatiu CH Vilamajor. Tot i anar molt justes de jugadores, per les diverses lesions que assolen l'equip, les nostres noies van tornar a treure endavant els 4 quarts del partit.

Les visitant van plantar cara i amb un bon joc combinatiu van posar en problemes el joc de les nostres noies, que van tornar a fer gal·la d'una gran defensa i de molt encert en el xut a porteria per acabar decidint els quarts. Només el 3r quartr va ser clar en favor de les nostres noies (12:4), el 1r i darrer quarts (13:6 i 13:7) van ser més igualats dels que reflexa el marcador, amb un 2n quart molt emocionant (13:11) decidit al final al nostre favor.

#C.H. Sant Fost 12:4 #BENJAMÍ MIXT

Molt complicat partit pel nostre equip benjamí a la pista d'un dels equips capdavanters del seu grup, el CH Sant Fost. El nostre equip va fer un gran inici de partit (13:7) davant un rival físicament superior. A partir d'aquí ens va costar molt més mantenir el bon to ofensiu, i ens vam acabar diluint en un darrer quart en que vam afluixar el to defensiu. Tot i així, si en el partit d'anada només vam se capaços de fer 5 gols a un equip físicament molt potent, en aquest partit es van fer 16 gols. Cal però millorar la intensitat defensiva. Ànims, equip!