Ascens a tocar

#SÈNIOR 28:17 C.H. Vilanova i la Geltrú (3a Catalana - grup títol)

El primer equip del club té a tocar el que seria el seu segon ascens consecutiu, aquest a 2a Catalana, després de prendre's la revenja de la derrota de la 1a jornada a la pista del Vilanova i la Geltrú (20:19), superant els del Garraf per un clar 28:17. Aquesta victòria, unida a l'empat entre Castellbisbal i Laietà Argentona, deixa el nostre equip a només 1 punt de l'ascens a 2a Catalana. El proper cap de setmana, fent com a mínim el mateix resultat que el Laietà, podríem ser matemàticament equip de 2a.

Joventut Mataró 49:29 #CADET (Lliga Catalana - grup A2)

Molt complicat partit pel nostre cadet davant el rival més fort d'aquesta 2a fase, el Joventut Mataró. A més, el nostre equip no podia disposar de porter i teníem les baixes de jugadors importants. Tot i així els nostres van sortir decidits a plantar cara, i seguint la dinàmica dels bons partits disputats abans de l'aturada de Setmana Santa van fer un excel·lent partit en atac, millorant molt les prestacions del partit d'anada (14:40). Vam aguantar el marcador igualat només un quart del partit, però tot i les dificultats i les baixes, el resultat de 49:29 mostra les bones prestacions en atac del nostres jugadors.

#INFANTIL 23:20 C.H. Vilanova i la Geltrú (2a Catalana - 2a fase grup B)

Recuperats d'algunes de les moltes baixes que assolaven l'equip, el nostre infantil va poder enfrontar-se amb més garanties al Vilanova i la Geltrú.

Els visitants van entrar millor al partit i van posar molt complicades les coses al nostre equip durant la 1a meitat. A la represa els nostres van apujar la intensitat i una gran defensa, defensa que ha estat un dels punts forts de l'equip i que ens ha anat funcionant molt bé durant tota la temporada, va acabar decantant el partit. Igual que l'altre partit guanyat davant el Canovelles, el nostre equip va saber resoldre un partit molt igualat des de la fortalesa defensiva. Gran partit, nois!

C.H. Montornès 4:12 #AlevíFemení (CEVO - grup blau)

Bona tornada a la competició després de l'aturada de Setmana Santa del nostre equip aleví femení. Les nostres noies visitaven la pista del C.H. Montornès en el grup de la fase final dels millors equips de la competició femenina de CEVO. L'equip local va presentar molta batalla al 1r quart del matx (12:14), a partir d'aquí les nostres van acabar imposant la seva superioritat per acabar dominant la resta de quarts de manera més clara: 5:17 el 2n, 11:16 el 3r i 7:12 el darrer. Gran victòria de les nostres noies!

#AlevíMasculí 8:8 Laietà Argentona (CEVO - nivell 2)

Partit molt complicat pel nostre equip aleví masculí en que s'enfrontava al líder imbatut de la categoria. Els del Maresme no havien cedit cap punt en la temporada. El partit va estar marcat per les absències en tots dos equips, que només van poder presentar 6 jugadors cadascú. A pesar de les absències, gran partit dels nostres alevins que segueixen demostrant jornada rere jornada una gran progressió. Va acabar sent decisiu el 1r quart, dominat durant la major part pels nostres però que en els darrers instants va caure de banda dels visitants (10:11). El 2n quart, també igualat va tornar a caure de banda del líder (7:11). Es complicava molt poder-li esgarrapar els primers punts al líder, però els nostres van jugar els 2 darrers quarts de manera magnífica, aconseguint guanyar-los tots dos (15:5 i 12:7) i fins i tot l'average general del partit. Molt meritori empat!

C.H. Sant Fost 12:4 #BenjamíMixt (CEVO - nivell 2)

Partit difícil pel nostre equip benjamí a la pista del 4t classificat, el C.H. Sant Fost. Els locals molt més forts físicament van imposar-se, però a diferència d'altres partits amb rivals d'aquest potencial, els nostres petits van aguantar molt bé els 3 primers quarts (11:6, 17:5 i 14:6) i només al darrer els del Vallès van aconseguir una major diferència (20:6). Ànims nois i noies!