Només guanya l'aleví masculí

Jornada difícil pels nostres equips. El primer equip jugava a l'Ausoneta davant un dels equips que estan en posicions d'ascens, l'Esplugues "C", duel complicat saldat amb derrota. El cadet, tot i el gran partit jugat, va caure a la pista del Granollers "B", i l'infantil amb moltes baixes va perdre a l'Ausoneta davant el St. Quirze. Derrota també del benjamí contra el St. Esteve de Palautordera i l'únic triomf va venir de la mà del nostre aleví masculí, davant l'Escola Pia Sta. Anna de Mataró. L'aleví femení descansava.

#SÈNIOR 27:30 SC Handbol Esplugues "C"

Segona derrota a la fase d'ascens del nostre primer equip, en un partit molt disputat entre dos dels equips que ocupaven les 4 primeres posicions destacades que donen accés a l'ascens a 2a Catalana. Partit dur i travat marcar per les ratxes dels dos equips durant la primera meitat. Van començar dominant els visitants fins que els nostres van voltejar el marcador agafant una petita avantatja que els visitants van tornar a capgirar per arribar al descans amb un marcador de 13:16.

La segona part va començar amb els visitants agafant diferències de 4 i 5 gols, que tot i els esforços dels nostres jugadors per remuntar (ens vam arribar a posar un parell de vegades a 2 gols de diferència) no vam poder capgirar. Tot i aquest revés, el nostre sènior manté un marge de 6 punts respecte al 5è classificat, que marca les posicions d'ascens a 2a Catalana.

BM Granollers Sporting 46:32 #CADET

Molt bon partit del nostre equip cadet de Lliga Catalana a la pista del Granollers. Els nostres, tot i la superioritat física i l'amplitud de banqueta del rival, van mantenir el marcador amb diferències favorables de 1 i 2 gols fins als darrers '10 de la primera meitat gràcies a un joc en atac molt efectiu i a un gran encert cara a porteria. Als darrers minuts el cansament acumulat va provocar errades, i que els locals poguessin córrer al contraatac, marxant al descans amb un marcador de 21:16.

A la represa vam mantenir el marcador amb una diferència de 7-8 gols fins que novament als darrers minuts el gran esforç va passar factura i els vallesans van poder tornar a estirar el marcador fins a la diferència final, que va ser la màxima que van tenir en el partit.

#INFANTIL 18:30 Handbol Sant Quirze

Partit complicat pel nostre infantil, condicionat per les moltes i importants baixes que té l'equip. Va costar molt entrar al partit ja que la defensa no ajustava bé i des del lateral dret ens van arribar molts gols. Els visitants van arribar a la màxima avantatja (7:16), però el canvi defensiu va fer que l'equip s'assentés a la pista i al descans havíem retallat diferència al 14:20, després d'haver-nos posat a 5 gols.

Va començar molt bé la 2a part, situant-nos a només 4 gols, però un "apagón" en atac, que va durar més de '10 va provocar que, tot i que la defensa continués bé, els visitants tornessin a marxar al marcador de manera ja definitiva.

#ALEVÍ MASCULÍ 12:4 Escola Pia Sta. Anna Mataró

El nostre aleví masculí disputava dissabte a l'Ausoneta un complicat partit contra el Sta. Anna Mataró, que estava en la part alta de la classificació i que ja ens va posar molts problemes al partit d'anada. Els nostres jugadors, però, van fer un partit molt seriós, confirmant la millora defensiva que venim experimentant les darreres jornades.

Els nostres van sortir molt ficats al partit i en un 1r quart excepcional van passar per sobre d'un molt bon equip, que poca cosa va poder fer (16:3). A partir d'aquí es va igualar el partit, però sempre amb avantatges pel nostre aleví (9:7 i 13:9). Semblava que els mataronins s'acabarien emportant el darrer quart, ja que van començar amb un 0:3 i els nostres no veien porteria. Però l'equip va serrar les dents en defensa i només va permetre els visitants fer 2 gols més al quart, per acabar guanyant-ho per 7:5. Gran partit dels nostres!

#BENJAMÍ MIXT 4:12 C.H. Sant Esteve Palautordera

Si la passada setmana els nostres petits/es jugaven contra el 2n classificat, aquesta setmana va tocar un altre partit molt complicat, contra el 3r classificat, el CH Sant Esteve.

Tot i les dificultats del matx, el nostre benjamí va entrar al partit amb moltes ganes, jugant dos excepcionals primers quarts (8:17 i 10:15) amb molt bon joc en atac. El tercer quart (1:19) no reflexa la realitat del joc. La porteria local ho va aturar tot i els nostres, tot i jugar bé, es van anar desanimant. Vam tornar a millorar al darrer quart (5:12) per acabar fent un partit molt complert davant un dels rivals més forts del grup.