Celebrem l'ascens del primer equip

 

 
Dissabte festiu al pavelló de l'Ausoneta amb la celebració de l'ascens a 2a Catalana que va aconseguir la setmana passada el nostre primer equip. En un pavelló ple de gom a gom, i en un gran ambient amb la presència de molts jugadors de les diferents categories del club, a la finalització del partit que enfrontava el nostre equip amb el Laietà Argentona, es va celebrar la gran temporada dels nostres sèniors i la tornada a la categoria en que només vam estar la temporada 2015-2016. Des de benjamins a cadets, tota la família del club va acompanyar els nostres jugadors.
A més a més, els nostres sèniors ens van oferir un gran partit davant el Laietà amb un triomf contundent per 42:23, pel que la festa va ser complerta. Gran temporada dels nostres, que ens han fet gaudir de valent. Enhorabona!

 

La resta de la jornada també va oferir bons partits dels nostres equips. L'equip benjamí jugava al matí davant el líder, FBM Roquerol. Els nostres, tot i cedir als 4 quarts, van oferir un gran partit lluitat de poder a poder i amb parcials molt disputats, excepte l'últim (5:9; 7:13; 3:7 i 3:15). Gran millora del nostre equip, plantant cara al millor equip de la competició.

 

Els nostres 2 equips alevins també van fer un gran paper als seus respectius partits. Tots dos estan jugant al 2a fase de CEVO amb els rivals més forts de cada grup. I tots dos van treure endavant els seus respectius partits imposant-se en 3 quarts i cedint 1.

Les noies de l'aleví femení jugaven contra el CH Palautordera. Era l'enfrontament entre els 2 primers classificats, i en un partit dur, després de repartir-se els 2 primers quarts (10:6 i 12:13), les nostres noies van tornar a treure la seva gran defensa per acabar decidint el matx (8:1 i 8:4) i posar-se líders.

L'aleví masculí jugava a la pista del Joventut Mataró. Tot i anar justos d'efectius, els nostres van fer un partidàs, guanyant els 3 primers quarts i decidint el matx. El darrer quart, en que el cansament va aparèixer en els nostres jugadors i vam patir diverses exclusions, els locals el van acabar guanyant, per un global en favor nostre de 6:10.

L'equip infantil jugava a l'Ausoneta davant el CH Gavà "B". Partit molt irregular dels nostres jugadors, que van pràcticament "regalar" la 1a part (8:15). Va millorar molt la intensitat i el joc a la represa, i vam estar a punt d'obrar el miracle. A falta de menys de '10 ens situàvem a només 2 gols (18:20), però els visitants no van perdre els nervis i van saber tancar el matx (20:25). Ens quedem amb la bona 2a meitat, però caldrà saber mantenir la regularitat durant tot el partit.