Tornem a 2a Catalana

El nostre primer equip va confirmar dissabte, a la pista del CH Sant Andreu de la Barca, el premi a una magnífica temporada, la primera després de l'ascens de fa 2 anys i la no disputa de la competició la temporada passada per motiu de la pandèmia del covid 19.

Després d'una primera fase excepcional on només vam cedir dues derrotes (totes dues amb el GEiEG gironí), vam accedir a la fase d'ascens amb un bon matalàs de punts que ens va permetre no patir, a pesar de la derrota inicial a Vilanova i a casa amb l'Esplugues.

El nostre sènior assoleix matemàticament l'ascens quan encara falten 3 jornades per disputar i mantenint 9 punts d'avantatge amb el 5è classificat. El títol de 3a està pràcticament impossible, ja que el GEiEG no cedeix i només necessita 1 punt per a ser campió, però mantenim opcions d'aconseguir la 2a plaça.

El nostre club no tenia equip a 2a Catalana des de la temporada 2015-16, únic any en que vam disputar aquesta categoria i que no vam poder mantenir, classificant-nos en la 12a posició (el grup era de 14 equips) després de guanyar 7 partits, empatar 2 i perdre 17.

CH Sant Andreu de la Barca 20:32 #SÈNIOR

El nostre equip no va voler esperar al resultat del Laietà Argentona, que jugava diumenge, per a aconseguir l'ascens i va guanyar el seu partit a la pista del St. Andreu de la Barca de manera clara 20:32, dominant el partit de principi a fi. Seguint la bona dinàmica dels darrers partits, els nostres van jugar un gran matx davant un equip que no es jugava res.

Excepcional temporada dels nostres jugadors!

#CADET 27:31 Mubak BM La Roca 1953

A l'igual que al partit d'anada, matx molt igual entre el nostre cadet de Lliga Catalana i La Roca 1953. Els nostres van tornar a fer molt bon partit mantenint en tot moment la igualtat (15:15 al descans). Als darrers minuts els visitants van agafar una avantatge de 2/3 gols, que amb els nervis finals, no vam saber eixugar. Tot i l'ajustada derrota, molt bon partit el que es va poder veure dissabte a l'Ausoneta, jugat de poder a poder per part de tots dos equips. Gran feina, nois!

#INFANTIL 9:39 BM Polinyà

BM Polinyà 24:8 #INFANTIL

Doble enfrontament aquest cap de setmana del nostre infantil davant el líder invicte del grup, el BM Polinyà. Dissabte recuperàvem el partit ajornat de la 1a jornada. Els visitants van fer valer la seva superioritat física en un partit en que els nostres es van veure superats. Van millorar els nostres diumenge a Polinyà, millorant força la defensa i reduint molt la producció ofensiva del rival. En atac van continuar el problemes davant una defensa molt tancada i amb molta diferència física, però bona millora en actitud dels nostres, que van complicar molt més l'atac al rival.

KH7 FBM Granollers 4:12 #ALEVÍ FEMENÍ

Les nostres noies de l'aleví femení van jugar un gran partit dissabte a la pista del BM Granollers. Les nostres van imposar-se de manera clara gràcies a la seva gran defensa, que va lligar de mans el joc de les locals. Al primer quart, després del 2:2 inicial, les nostres només van deixar fer 1 gol a les vallesanes per imposar-se molt clarament (3:13). El quart més igualat va ser el 2n (7:9), però als 2 darrers quarts la intensitat defensiva del nostre equip va tornar a deixar sense arguments ofensius les locals (3:10 i 1:16). Gran partit de les nostres noies!