Celebrem la festa del Club!

El passat diumenge dia 12, i després de dues temporades sense poder-ho fer per culpa de la pandèmia, vam celebrar la festa del club de final de temporada.

Durant el matí, a l'Ausoneta, vam disputar partidets en que la canalla dels diferents equips va poder demostrar les seves "habilitats" contra els seus pares/mares i entrenadors del club.

Van començar els més petits, l'equip benjamí contra els seus pares/mares, que no es van deixar acovardir pel bon joc dels seus fills i es van imposar en un partit molt igualat.

Encara més igualats van ser els partits dels dos equips alevins i de l'equip infantil, tots disputats a pista sencera, davant els seus pares/mares. Tots els partits es van acabar en empat i el guanyador es va decidir des de la línia de 7m.

Van acabar la tanda de partits els cadets, que van jugar contra els entrenadors del club, reforçats per algun màster. En un partit sense treva van acabar imposant-se la els veterans amb un marcador ajustat.

Jornada molt divertida, tant per canalla com per pares/mares! 





 
Després dels bufecs i les suades de la jornada matutina d'handbol, el centenar de jugadors/res i famílies ens vam anar fins al Molí de la Riera de St. Pere de Torelló a gaudir d'un merescut bany a la piscina i d'un dinar popular. Encara vam poder aprofitar la tarda per a fer un altre bany i acabar de passar un gran dia plegats!