Sènior i cadet obren foc de manera immillorable

Primer cap de setmana de competicions pels nostres equips. Només s'estrenaven el primer equip del club, en la seva estrena a 2a Catalana i l'equip cadet, nou a la categoria. Molt bon inici de lliga dels nostres equips amb dues victòries de molt mèrit.

L'equip sènior va començar el seu partit a la nova categoria amb molts nervis i imprecisions en atac, cosa que va provocar les primeres diferències en favor dels visitants (1:3). No havíem arribat al m.15 de la 1a meitat i vam patir la desqualificació del nostre porter en una sortida fora de l'àrea. Amb el partit igualat gràcies a una gran defensa, vam anivellar el matx i arribar al descans amb la màxima avantatge de la 1a meitat (15:13).

Vam tornar a entrar freds del descans i els visitants van aprofitar per capgirar el marcador (16:17). A partir d'aquí van arribar els millors minuts dels nostres, que van anar eixamplant diferències fins acabar el partit de manera còmoda amb una diferència de 4/5 gols als darrers '10. Gran estrena a la nova categoria dels nostres!

L'equip cadet, nou a la categoria i amb jugadors encara infantils, va iniciar la lliga a la pista del CH Cerdanyola, equip amb molts jugadors de 2n any. Fabulosa 1a part dels nostres que van jugar amb molta intensitat, acabant la 1a part amb una clara diferència de 11:20. Van ajustar les coses els locals que van arribar a retallar a 4 gols les diferències. Però els nostres van mantenir la calma, per acabar imposant-se per una clara diferència de 7 gols. Molt bona feina, nois!