Derrotes de juvenil, cadet i infantil femení

Jornada en que el nostre primer equip tenia jornada de descans i els equips CEVO encara no han entrat en competició. L'equip juvenil i l'infantil femení disputaven la 2a jornada de competició i el cadet la 3a jornada, saldant-se els seus respectiu partits amb derrotes.

L'equip juvenil jugava diumenge a la pista del Palautordera. Bon partit del nostre equip juvenil, que va dominar la major part del matx, però que va veure com a mitja segona part els locals capgiraven el marcador i no vam ser capaços de mantenir la calma per treure algun punt d'aquesta complicada visita. Tot i així, bon partit dels nostres.

L'equip cadet jugava dissabte a l'Ausoneta davant l'Handbol Fornells. Els nostres van començar bé el partit, però la poca intensitat defensiva va provocar que els visitants agafessin una diferència de 6-7 gols que va fer que el partit se'ns posés molt cara amunt. Van millorar els nostres cadets a la 2a part, de fet, vam ser capaços de situar-nos a només 2 gols de diferència, però els gironins no es van posar nerviosos i a la que van tornar a marxar de 5 gols, el partit va quedar resolt.

L'equip infantil femení també jugava dissabte. El rival, el Vilanova del Camí, va imposar el seva gran qualitat i la seva superioritat física. En tot cas, gran partit de les nostres noies que mica a mica es van adaptant a la nova categoria. Gran millora en atac respecte de la setmana anterior, sent capaces de fer 20 gols a un gran rival. Les nostres van estar dins del partit fins els darrers minuts. Molt bones sensacions de les nostres noies!