Victòries de sènior i juvenil

 

 
Jornada amb els 4 equips de Federació en competició, amb victòries del primer equip del Club i de l'equip juvenil, i derrotes del cadet i de l'infantil femení.
 
  
 
L'equip sènior disputava el seu partit dissabte a l'Ausoneta davant un dels equips més potents del grup, el Sant Quirze "B". Partit molt intens i emocionant resolt als darrers instants. Cap dels dos equips va arribar a tenir avantatges superiors a 2 gols. Van començar millor els visitants, que van dominar la primera part amb diferències mínimes. Un gran final de 1a meitat va fer que els nostres arribessin al descans dominant el marcador (16:14).
La 2a part va començar igual que la 1a, els visitants van capgirar el marcador i van dominar amb avantatges de 2 gols. Novament un gran final va fer que els nostres arribessin als darrers segons per davant al marcador. Els vallesans van tenir un últim atac per forçar l'empat, però una gran defensa del nostre equip va provocar una recuperació i que, sobre el xiulet final, els punts es quedessin a l'Ausoneta. Victòria de gran mèrit!

 

 
L'equip juvenil jugava el seu partit abans i també va aconseguir la victòria, la primera de la temporada, davant el CH Sant Llorenç de St. Feliu de Llobregat. El nostre juvenil va començar el partit súper endollat amb un parcial inicial de 6:1. A partir d'aquí el partit es va anivellar, mantenint els nostres diferències de 4-5 gols, tot i que va haver moment puntuals en que els visitants es van arribar a posar a 2 gols. Al descans dominaven per 5 gols.
Vam tornar a començar amb molta força la 2a meitat, i a la que de diferència es va eixamplar, els visitants ja no van tenir capacitat de reacció, tenint els nostres un final plàcid de partit
 
L'equip cadet tenia un partit molt complicat davant un dels rivals més forts del grup, el CH Sant Fost. Els visitants van començar dominant el matx amb molt claredat (3:13). Però a partir d'aquí, i després d'un temps mort, el joc dels nostres jugadors va millorar molt, circulant amb agilitat la pilota i trobant porteria. A la 2a meitat vam ser capaços de retallar diferències, situant-nos a 6 gols, però no vam poder passar d'aquí i als darrers '5 un parcial de 0:6 va donar als visitants una avantatge final que, vist el partit dels nostres, va ser excessiva. Partit amb una gran millora defensiva dels nostres!
 
 
 
El nostre equip femení tenia un dur enfrontament diumenge a la pista del CH Montbuí. L'equip de l'Anoia, molt més potent físicament, va aprofitar que a les nostres noies els hi va costar molt entrar en partit per imposar la seva defensa. Tot i les dificultats en atac de les nostres, vam mantenir un bon to defensiu i no va ser fins els darrers instants de la 1a meitat que les locals vam poder agafar avantatge clar (10:3). Millora clara de les nostres a la 2a meitat. Més atentes en defensa i molt incisives en atac. Ens vam veure molt perjudicades per la gran permissivitat arbitral en la sanció de 7m i disciplinària en les moltes ocasions de gol a 6m aturades amb agafades. Gran 2a part i gran actitud. Ànims!