Bona jornada dels nostres equips

Gran jornada dels nostres equips, amb importants triomfs del primer equip, el juvenil i el cadet. Els equips que van perdre (infantil femení i benjamí) van fer molt bon paper, deixant molt bones sensacions. Gran feina, noies i nois!

El nostre equip sènior va ser capaç que capgirar la dinàmica en els partits lluny de l'Ausoneta. Si dissabte passat perdíem el primer partit a casa, aquesta setmana vam recuperar els punts, guanyant el primer partit a fora. I era un partit important, davant un dels rivals de la zona baixa, amb el handicap del sempre complicat desplaçament fins a terres ebrenques. Partit molt emocionant i igualat que, tot i estar gairebé sempre dominat pels nostres jugadors, es va moure amb diferències de només 1 gol. A falta de només '5 el resultat era de 24:25, però en un gran final de partit els nostres es van endur aquests importants punts cap a Vic.

L'equip juvenil tenia partit important a Sant Feliu de Llobregat per acabar de lligar el seu passe a la seria A2 de 1a Catalana. Els nostres van fer una molt bona 1a meitat en que van deixar el partit molt ben encarrilat (13:19). A la 2a part els nostres van saber conservar l'avantatge al marcador per acabar imposant-se per un clar 31:39 que els assegura la 4a plaça del grup i l'accés a l'A2. Gran temporada, nois!

Partit també important pel nostre equip cadet davant un rival que teníem just per sota a la classificació, l'UEH Calella. Els nostres van dominar la primera part amb diferències d'entre 1 i 3 gols, però en un gran final de període vam estirar la diferència a la màxima de la 1a part (15:8). Vam entrar endollats a la represa i les diferències van arribar als 9 gols (22:13). Però els nostres van desconnectar en atac i els visitants van estar a punt de ficar-se al partit després d'un parcial de 0:5. En un final de partit amb moltes errades dels dos equips, la victòria es va quedar a casa, cosa que ens permet situar-nos a mitja taula.

Les nostres noies de l'infantil continuen la seva bona progressió a la nova categoria i dissabte van donar bona mostra en el seu partit davant el CH Montbuí. Si en el partit d'anada les de l'Anoia ens van guanyar per 17:6, a la tornada a l'Ausoneta les nostres van ser capaces de mantenir el partit molt més equilibrat, cedint per 18:22. A la primera part els atacs es van imposar a les defenses i el partit va estar igualat fins als darrers minuts, en que les visitants van aconseguir estirar el marcador fins el 12:16 del descans. A la tornada de vestidors el partit va canviar i les defenses van dominar els atacs. Tot i que ens vam arribar a acostar a 2 gols, les visitants van acabar imposant el seu potencial físic. Bona feina, noies!

L'equip benjamí tenia un partit difícil a la pista del CH Vilamajor. Els nostres petits/tes, tot i el gran nivell ofensiu del rival, van plantar cara. Va costar molt contenir els vallesans en defensa, però l'equip va fer un molt bon partit en atac, aconseguint 34 gols en el conjunt del matx. A pesar de cedir els 4 quarts, bona feina dels nostres benjamins i benjamines!