Derrota del 1r equip i primera victòria de l'aleví

Jornada agredolça pels nostres equips aquest passat cap de setmana.

El primer equip del club, afectat per una plaga de lesions, no podia sumar el seus primers punts fora de casa i queia derrotat a la pista de l'Handbol Sant Cugat "C" per un ajustadíssim 25:24.

L'equip juvenil va oferir-nos una de les notícies positives. En un partit molt complicat a la pista del líder, el Sant Joan Despí "A", que al partit d'anada es va endur la victòria de l'Ausoneta per un clar 29:39, el nostres juvenils van fer un partidàs, esgarrapant un magnífic punt, gràcies a un empat 32:32. Excel·lent nivell competitiu dels nostres!

L'equip cadet també s'enfrontava al líder del seu grup, el CH Canovelles, però en aquest cas va caure de manera clara a l'Ausoneta (22:37). El vallesans van imposar la seva superioritat física i amb una defensa tancada ens van dificultar molt l'atac. Tot i així, vam fer una gran final de 1a meitat arribant al descans només 4 a sota (14:18). Però a la 2a part no vam poder aguantar el ritme.

Derrota també de l'infantil femení a casa davant el CH Igualada. Les nostres van fer una gran 1a part, mantenint el marcador igualat, però les errades en el xut i els molts 7m errats van fer que les de l'Anoia acabessin marxant al marcador a la 2a meitat. Novament bon joc de les nostres que no es va veure reflectit al marcador per les errades al xut final.

L'equip aleví aconseguia la 1a victòria a la lliga CEVO després de cedir el 1r quart a Canovelles i acabar guanyant els 3 següents per només 1 gols de diferència cadascú d'ells. Partit, doncs, molt emocionant i una gran alegria pels nostres alevins, gairebé tots de 1r any, que s'estrenen aquesta temporada.

L'equip benjamí disputava un molt complicat partit a la sempre difícil pista del BM Granollers. Tot i acabar cedint als 4 quarts del matx, els nostres van fer un gran partit, sobre tot en l'aspecte ofensiu. Gran progrés del nostre benjamí, tot i les baixes que presentava al partit. Molt bé nois i noies !!!