Gran tancament d'any dels equips federats

Gran jornada pels nostres equips de Federació, amb ple de victòries dels tres equips que disputaven competició (el juvenil descansava). Els més petits van caure derrotats a les seves lligues de CEVO

El primer equip del club recuperava els punts perduts la setmana anterior a casa davant el Berga, disputant un excel·lent partit a la pista del CH Cambrils. Tot i les moltes baixes que presentava l'equip, partit excel·lent dels nostres. Després d'un primer quart dominat pels nostres però amb el matx igualtat (8:10), un parcial de 2:8 va decantar el partit, arribant al descans amb un clar 14:21. No vam patir a la 2a part, sempre amb diferències de 8-10 gols. Immillorable manera de tancar l'any!

L'equip cadet també va tancar l'any amb una victòria davant el cuer del seu grup, el CH Montornès. Primera part molt espesa, amb molts pocs gols, fins que als darrers '10 els nostres van poder trencar el partit arribant al descans amb una diferència de 7 gols (13:6). La segona part va ser plàcida pels nostres cadets. De seguida van agafar una diferència de 10/12 gols que van poder mantenir sense dificultats fins al final del partit.

Gran partit de les nostres noies de l'infantil que van tancar l'any i la 1a fase de la competició guanyant el seu primer partit. Molt bona fase de les nostres, mantenint en cada partit els marcadors amb igualtat. Finalment, en un partit emocionantíssim, van aconseguir una merescuda victòria. El partit va estar sempre igualat amb diferències màximes de 2 gols per tots dos equips. Al descans s'arribava amb el matx empatat (5:5) fruit de la gran defensa del nostre equip. Amb el marcador 14:15 les nostres noies van saber jugar molt bé els darrers 2 minuts de partit, apujant el to defensiu i allargant l'atac, deixant sense opcions les locals. Enhorabona noies!

A competició CEVO, derrota dels nostres equips. L'equip aleví va tenir un partit molt igualat a la pista de l'UEH Calella. Els nostres van guanyar el primer quart però després, tot i l'equilibri, no van poder puntuar en cap quart més.
El benjamí tenia partit molt complicat a la pista del CH Palautordera. Bon partit dels nostres petits/tes, sobre tot en atac, però en defensa ens van veure superats pel gran joc dels locals, cedint als 4 quarts del matx. Endavant nois i noies!