Només guanya l'infantil femení

 

Jornada en que, per descans o ajornament dels seus partits, no van disputar jornada els equips CEVO, jugant només els equips de federació.

L'equip sènior tenia un difícil compromís amb el CH Castellbisbal, que venia de guanyar els seus darrers quatre partits. Partit igualadíssim fins que mediada la 2a meitat els visitants van agafar una diferència de 3 gols, que van fer aparèixer els nervis i la desconnexió. Finalment, marcador de 23:28 que no reflexa la igualtat màxima que va existir durant 3/4 parts del partit.


També a l'Ausoneta jugaven els altres tres equips federats.

L'equip juvenil iniciava la fase A2 a 1a Catalana davant el CE Tortosa. Els vistants, més potents físicament van agafar avantatge d'inici i, tot i que els nostres van acostar-se en molts trams del partit igualant el matx, van acabar cedint. Gran esforç dels nostres!

L'equip cadet va acusar l'aturada nadalenca i va entrar de manera molt freda al seu partit contra el CH Cerdanyola, 1r de la segona volta. Si allà vam guanyar de manera clara, a l'Ausoneta vam acabar pagant una molt dolenta 1a meitat. La millora al tram final del partit no va ser suficient per poder remuntar el matx.

L'única victòria de la jornada va venir per part de les nostres noies de l'infantil. Si abans de l'aturada festiva aconseguien la seva primera victòria al darrer partit de la 1a fase, no han volgut esperar per aconseguir sumar a l'A3 de 1a Catalana i, en un matx molt plàcid, van passar per sobre del CH Parets, imposant-se per un clar 30:5. Enhorabona noies!

Resultats: