cròniquesEl nostre aleví, semifinalista del “Torneig de Nadal” del FCB

Desembre 28, 20190
Després d’una 1a volta magnífica a la màxima categoria alevina de l’handbol federat, els nostres alevins van confirmar el seu gran estat de forma arribant a les semifinals del “Torneig de Nadal” que cada any organitza a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el FC Barcelona, i on participen els millors equips de Catalunya de la categoria, llevat el Granollers.
Els nostres van superar la primera fase de 3 partits amb ple de victòries, davant l’Escola del Carme, el CH Laietà Argentona i el CJH Mataró-2. A 1/8 de final, vam passar amb gran autoritat per sobre del CH Ribes-2 (45:28); i a 1/4 de final, partidàs dels nostres davant el CH Egara, superant l’eliminatòria per un clar 46:34.
A semis, ens va tocar un dur CH Garbí de Palafrugell. Els nostres van saber remuntar el partit per arribar empatats al final. A la pròrroga, amb modalitat de “gol d’or”, van ser els empordanesos els que van marcar primer, aconseguint el passe a la final. Espectacular torneig dels nostres, situant-se entre els 4 millors equips del torneig. Enhorabona nois!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONEIX EL NOSTRE CLUB

El nostre club compta amb un total de 75 jugadors i 10 entrenadors, i estem presents a les lligues CEVO i .... Visita'ns també a les xarxes socials!