GENERALEls sis equips en competició!

Octubre 22, 20190

#SÈNIOR 31:26 Esportiu Castelldefels

El primer equip manté la imbatibilitat després de 3 jornades de lliga. Diumenge, tot i dominar el matx de manera ininterrompuda, va costar desempallegar-se d’un combatiu Esportiu Castelldefels.
La 1a part va començar amb els atacs dominant les defenses, cada atac era pràcticament gol, fins que els nostres van ajustar la defensa i sortir al contraatac (12:7). Tot i així, els visitants van tornar al partit i gràcies a un gol de falta amb el temps complert, els nostres van marxar als vestidors amb 3 gols d’avantatja (15:12).
La 2a part va ser molt similar a la 1a. Després d’un intercanvi de gols, els locals van marxar de 4-5 gols, que van saber mantenir dins el final.
Alineació: Guillem i Alejandro (porters); Isaac (4); Juanma (3); Linus (10), Serra (5); Castañé (1), Sergi (-); Aniol (2); Andreu (4); Pau (2)

#JUVENIL 28:35 Joventut Ripollet

Les dificultats s’acarnissen amb el nostre juvenil que, sumat el fet d’haver de jugar amb pràcticament tot l’equip cadet, diumenge va haver de patir la baixa del porter. Tot i les dificultats, els nostres no li van perdre la cara al partit en tota la 1a part (13:15). A la 2a però va costar mantenir l’encert en atac i els visitants van anar obrint escletxa fins el 28:35 final. Molt bona esforç dels nostres i molta valentia dels 2 jugadors de camp, cadets de 1r any, que van accedir a posar-se sota els pals.

#INFANTIL 33:30 Esportiu Castelldefels

L’equip infantil va tornar a repetir victòria al seu grup de 1a Catalana en un nou partit vertiginós davant l’Esportiu Castelldefels. Després d’un inici dubitatiu (0:2) els nostres van jugar els seus millors minuts, endossant als del Baix Llobregat un parcial de 7-0 (7:2). A partir d’aquí, les diferències es van moure al voltant de la mitja dotzena de gols, fins que en un gran final els visitants van aconseguir marxar al descans només 3 gols per sota. La 2a part va ser d’infart, gairebé sempre amb diferències d’un parell de gols pels nostres, fins que a poc més de ‘5 pel final els visitants van aconseguir empatar el partit. En un gran final, els nostres van aconseguir deixar els 2 punts a Vic.

#ALEVÍ EXPERT 10:6 C.H. Martorell groc

Debut del nostre aleví en una nova categoria pel club: el nivell 1 federat o aleví expert. Els nostres competiran amb els millors equip en la seva categoria i diumenge, a l’Ausoneta, van demostrar que podran competir amb molts d’aquests equip. El visitant, CH Martorell, no va posar les coses fàcils als nostres, tot i que després d’un magnífic 1r quart defensiu, l’aleví va passar per sobre del rival. No van trigar en respondre els del “Baix”, en un 2n quart en que van tornar el cop als nostres, guanyant fàcil el quart. El partit es va decidir en dos darrers quarts plens d’emoció i nervis. Victòria de molt mèrit!

CJH Mataró 12:4 #BENJAMÍ VERMELL  ///// C.H. Cardedeu 6:10 #BENJAMÍ BLANC
Debutaven també, aquests a lliga CEVO, els nostres 2 benjamins.
A nivell-1 benjamí, el nostre benjamí vermell tenia un dur partit a la pista del CJH Mataró. Els locals van dominar els 4 quarts del partit, tot i que en 3 d’ells els nostres van plantar cara. Gran esforç del nostre benjamí en una de les competicions més durs de la seva categoria.
A nivell-2 benjamí, l’equip benjamí blanc va tenir més sort i, en un emocionant partit es va acabar imposant a la pista del C.H. Cardedeu, guanyant 3 dels 4 quarts. Meritòria primera victòria dels més petits i petites del club!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONEIX EL NOSTRE CLUB

El nostre club compta amb un total de 75 jugadors i 10 entrenadors, i estem presents a les lligues CEVO i .... Visita'ns també a les xarxes socials!