cròniquesGuanyen sènior, infantil i aleví

Gener 22, 20200

#CH La Salle Montcada “B” 31:41 #SÈNIOR

El primer equip del club no va fallar en el seu desplaçament a la pista d’un dels equips de la cua de la classificació, el CH La Salle Montcada “B”. Potser els nostres no van fer, ni molt menys, el seu millor partit de la temporada, però van saber treure profit del seu major nivell i van treure endavant sense gaires problemes un partit que els hi manté a dalt de tot de la classificació d’un grup que manté una gran igualtat.
Alineació: Alejandro i Panedas (porters); Rivera (7); Juanma (-); Castañé (-); Linus (4); Marc (2); Barnera (3); Aniol (5); Andreu (7); Serra (6); Adrià (6); Pau (1) i Xevi

#JUVENIL 19:32 CH Sant Fost

Les fatalitats es continuen acumulant al nostre equip juvenil. Al fet de jugar en una categoria superior a la seva, s’ha afegit una plaga de lesions i baixes que han deixar l’equip sota mínims. Tot i aquest cúmul d’adversitats, els nostres van sortir a competir a l’Ausoneta davant el CH Sant Fost. A pesar de les dificultats, els nostres van apretar les dents fins al final, amb una actitud molt bona, i només al final de la 1a part els visitants van poder marcar diferències. Tot i que la 2a part es va fer llarga, els nostres no es van deixar anar i van arrodonir un partit molt seriós.

#INFANTIL 28:27 CH Palautordera

Segon partit de la 2a fase (A2) ed 1a Catalana pel nostre infantil. Diferent actitud dels nostres respecte al 1r partit a Tortosa, ja que a pesar que vam tenir moltes errades i pilotes perdudes per precipitació, la gran intensitat defensiva ens va fer estar sempre dins del partit. Gran inici dels nostres (7:3) que els visitants van capgirar, arribant-se al descans amb la màxima igualtat (12:12). A la represa es va mantenir la igualtat fins que els vallesans van assolir la seva 1a avantatge important (19:22). A partit d’aquí, parcial de 7:1 dels nostres, gràcies a una gran defensa i victòria en un final d’infart.

CH Martorell 4:12 #ALEVÍ EXPERT

L’equip aleví de nivell 1 no afluixa i continua donant una gran impressió en la màxima categoria de l’handbol aleví. Diumenge, a Martorell, els locals li van complicar molt el partit als nostres, i igual que al partit d’anada, van demostrar que el darrer lloc que ocupen a la classificació és enganyós. Els nostres van tirar de solidesa defensiva per treure endavant el partit (6:9; 4:9; 3:6 i 3:11) i assentar-se al 3r lloc del seu grup. Aquesta setmana, 2 partits molt importants per consolidar-nos als llocs de privilegi de la categoria.

#BENJAMÍ VERMELL 4:12 CH Sant Esteve Palautordera

PBH Montmeló 8:8 #BENJAMÍ BLANC

L’equip benjamí vermell, de nivell 1 CEVO, reprenia la competició a l’Ausoneta davant el CH Sant Esteve Palautordera. Bon joc dels nostres que van mostrar una bona millora en atac, amb protagonisme de tots els jugadors i jugadores. El gran joc ofensiu dels visitants ens va impedir puntuar en cap quart. Seguim avançant!
El benjamí blanc tornava a la lliga del seu grup CEVO (nivell 2) lluny de casa. Visita a la pista de la PBH Montmeló i gran partit dels més petits del club, que van aconseguir un magnífic empat, després de superar els locals al 2n i 3r quarts i caure al 1r i darrer. Enhorabona nois i noies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONEIX EL NOSTRE CLUB

El nostre club compta amb un total de 75 jugadors i 10 entrenadors, i estem presents a les lligues CEVO i .... Visita'ns també a les xarxes socials!