GENERALIniciem competició!

Octubre 8, 20190

#SÈNIOR 22 : 21 C.H. Castellbisbal

Inici de competició pel nostre primer equip, i es va notar molt la manca de rodatge i de partits. Partit molt trabat i sense ritme que va començar dominant l’equip local amb mínimes avantatges. Faltant 10 minuts pel descans l’equip va entrar en sequera golejadora, tot i que un gol final i la poco claretat ofensiva dels visitants, va permetre que puguéssim arribar al descans amb un empat a 9 gols.

La 2a part va continuar amb la tònica de la 1a. Però l’atac visitant va començar a trobar espais en atac, i les avantatges visitants van oscilar entre 1 i 2 gols. A falta de 5 minuts i amb 2 gols i possessió visitant semblava complicat poder rescatar algun punt. Però els nostres van tirar d’orgull i a falta de mig minut van poder posar-se pel davant al marcador i resistir la darrera embestida visitant. Importants 2 punt per començar amb bon peu.

#JUVENIL 21 : 29 C.H. Cardedeu

Gran paper del nostre juvenil en una categoria a la que es veu obligat a jugar pels canvis normatius de la FCH. Tot i ser un equip amb ¾ parts dels jugadors cadets, alguns d’ells de 1r any, l’equip va donar la cara en tot moment davant un molt més curtit CH Cardedeu. Boníssima 1a part dels nostres, que van mantenir la màxima igualtat. 

L’avantatja més gran pels visitants va ser al final del periode (10:12 descans). Els primers 5 minuts de la represa van seguir la mateixa dinàmica, fins que l’equip visitant va agafar una avantatja de 4 gols i el partit es va acabar trencant. En tot cas, grandíssima feina dels nostres!

#INFANTIL 37 : 39 C.H. Bordils “verd”

Iniciava competició el nostre equip infantil en una nova categoria: 1a Catalana, i davant un rival de prestigi com el C.H. Bordils. Bon inici dels nostres que van mantenir la igualtat al marcador fins al 6:6. A la que els visitants van obtenir la primera avantatja important, van aparèixer els nervis i les diferències es van eixamplar fins un significatiu 17:25, que donava mostres de que les defenses no van existir en aquesta 1a meitat.

El descans li va venir molt bé als nostres infantils, que van sortit 100% endollats del vestidor i amb una clara millora en l’actitud defensiva van ser capaços d’escurçar diferències fins arribar a posar en risc la victòria visitant. Fabulosa 2a part! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONEIX EL NOSTRE CLUB

El nostre club compta amb un total de 75 jugadors i 10 entrenadors, i estem presents a les lligues CEVO i .... Visita'ns també a les xarxes socials!