cròniquesNomés 3 partits, amb victòria de l’infantil

Març 12, 20200
Jornada amb només 3 partits, donat que els equips CEVO descansaven en espera de l’inici del torneig de Copa i el rival del primer equip del club no es va presentar al seu partit de lliga. Només juvenil, infantil i aleví expert van disputar els seus partits de lliga.

#JUVENIL 15:28 CH La Salle Montcada “B”

Novament se li va tornar a fer molt llarg el partit al nostre equip cadet/juvenil. Dissabte, a l’Ausoneta, partit de ritme molt lent i amb moltes errades en el xut per part de tots dos equips. El resultat al descans (9:10) mostrava aquest ritme lent i manca de fluïdesa en atac, tot i així, els nostres seguien dins del partit gràcies en bona part a la seva bona defensa. A la represa, el partit semblava anar pel mateix camí (11:11, min. 35), fins que l’atac dels nostres, molt encallat, es va acabar d’aturar. Molts minuts sense fer gols va provocar que, mica a mica, els visitants acabessin trencant el partit i aconseguint una avantatge que res tenia a veure amb el que vam poder veure durant 3/4 parts del matx davant l’actual líder del grup.

#INFANTIL 25:23 H. Cooperativa Sant Boi

Molt difícil partit tenia també el nostre equip infantil davant el líder imbatut del seu grup de 1a Catalana, la Coope Sant Boi. Enfrontament marcat per les importants baixes que teníem, tant nosaltres com el visitants. El nostre infantil va refermar la gran millora defensiva de les darreres jornades, secant completament l’atac visitant a la 2a meitat. Després d’una 1a part molt igualada (14:14), sempre amb lleugeres avantatges nostres, a la 2a, els nostres van deixar en només 9 gols (2 d’ells aconseguits als darrers instants) els visitants. De manera provisional, i amb 1 partit més que la Coope, els nostres ocupen la 1a plaça del seu grup. Impressionant 1a volta del nostre equip al grup A2 de 1a Catalana, tancada amb 7 partits guanyats i només 2 perduts!

CH Sant Esteve Palautordera 12:4 #ALEVÍ EXPERT

El nostre equip aleví expert jugava el seu partit a la pista d’un dels dos “cocos” del grup: el CH Sant Esteve de Palautordera. I tot i que els nostres van lluitar al màxim el partit i van ser capaços de mantenir-se dins del mateix, gràcies sobretot a una bona defensa, els locals van imposar al partit guanyant el 4 quarts (7:4; 7:5; 11:7; 5:2). La jornada no va ser del tot dolenta pel nostre equip, ja que l’equip que ens precedeix a la classificació i el que ens persegueix van perdre els seus partits, cosa que ens permet mantenir-nos ferms a la 4ta plaça del grup i aspirar a la 3a. Ànims nois!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONEIX EL NOSTRE CLUB

El nostre club compta amb un total de 75 jugadors i 10 entrenadors, i estem presents a les lligues CEVO i .... Visita'ns també a les xarxes socials!