EL SÈNIOR COMENÇA GUANYANT

Primera jornada de lliguetes amb el nou format de competició quinzenal de la Federació Catalana. Aquest cap de setmana tocava jugar els les nostres categories sènior, que debutava a 3a Catalana després de l’ascens aconseguir la passada temporada, i cadet, que jugava la fase d’ascens a Lliga Catalana, dret que van aconseguir de manera brillant fa 15 dies superant l’eliminatòria prèvia davant el CH Montgrí (39:25 a Vic; i 30:34 a Torroella).

C.H. Martorell “B” 28:30 #SÈNIOR

Partit “d’anada” corresponent a la 1a jornada i debut de l’equip a 3a. Bon inici dels nostres, que van jugar amb fluïdesa en atac, tot i que a l’inici del partit les pilotes no van voler entrar. Després del 2:0 inicial, el partit és va anivellar i els nostres van aconseguir les primeres avantatges, fins arribar a un marcador favorable de 10:14. Les exclusions van penalitzar molt el nostre equip, que va arribar al descans amb un avantatge de només 2 gols (16:18).

La 2a part va estar marcada per les exclusions dels nostres que van arribar a jugar minuts amb només 4 jugadors a pista, fet que van aprofitar els locals per aconseguir l’única igualada del matx a la 2a part (25:25). A partir d’aquí els nostres es van centrar i van ser capaços d’afrontar els darrers minuts amb diferències favorables de 2/3 gols, per tancar el matx amb una bona victòria (28:30).

#SÈNIOR 25:18 C.H. Martorell “B”

L’endemà, a l’Ausoneta, partit de “tornada” corresponent a la jornada 10, de nou contra el mateix rival. Gran defensa dels nostres des de bon inici, que van deixat els visitants en només 6 gols a la 1a meitat (17:6). A la represa va continuar la mateixa dinàmica eixamplant diferències fins a un contundent 22:8. A partir d’aquí desconnexió dels nostres, sobre tot en atac, que van aprofitar els visitants per endossar al nostre equip un parcial d’1 a 10, que va permetre als del Baix Llobregat maquillar el resultat a ‘5 del final (23:18). 2 gols finals, van deixar el marcador en el definitiu 25:18. Gran debut del nostre sènior amb 4 punts sobre els 4 en disputa!

Alineació: Barceló (porter); Serra (2); Espona (2); Barnera (-), Castañé (1); Aniol (2), Franquesa (3); Puig (11); Serrat (2), Sala (1) i Juanma (1)

#CADET 22:51 Handbol Coope Sant Boi

Després d’aconseguir una excel·lent classificació per a disputar les fases de Lliga Catalana guanyant els 2 partits de la prèvia davant el CH Montgrí (39:25 a l’Ausoneta; i 30:34 a Torroella), el nostre cadet iniciava la competició enfrontant-se a un potent H. Coope St. Boi, molt superior físicament als nostres. El nostre cadet va aguantar només ´15 minuts al rival, mentre l’atac va funcionar (10:13). A partir d’aquest moment les errades en atac van penalitzar moltíssim els nostres que van patir la superioritat física dels visitants en forma de continus contraatacs que van deixar les diferències al final de la 1a part en un excessiu 13:30.

La represa va mantenir la tònica del domini visitant. Tot i així el nostre equip va ser capaç de millorar les seves prestacions defensives i aturar millor les contres rivals. Les avantatges es van estabilitzar en una vintena de gols de diferència, fins que els nostres van acabar la benzina i les diferències es van eixamplar al 22:51 final. Ara toca anar millorant i aprenent, davant rivals d’un molt alt nivell.