El cadet cau a Esplugues en un partit d'infart (vídeo partit)

El nostre equip cadet va tancar la seva participació en la Fase de Lliga Catalana amb una tercera derrota, en un partit d'infart decidit als darrers instants.

L'Esplugues Corazonistes va sorprendre el nostre equip amb una defensa oberta 3:3, que no vam saber atacar amb fluïdesa i que va provocar moltes errades en els nostres jugadors. Tot i així, la igualtat va ser la tònica del partit, i la màxima avantatge per qualsevol dels dos equips va arribar poc abans del descans (15:12). Un parcial final de 0:3 va deixar el marcador empatat a la mitja part.

A la represa semblava que els nostres li havien agafat la clau per atacar la defensa local i els primers minuts es van moure amb mínimes avantatges del nostre equip, que sempre que va tenir l'oportunitat d'eixamplar la diferència, va cometre errades.

Novament els locals va aconseguir estirar a la màxima avantatja el marcador a 9 minuts del final (29:26), i novament els nostres van reaccionar per igualar (30:30) amb un parell d'atacs per posar-se pel davant. A partir d'aquí el partit va entrar en un seguit de despropòsits, als que es va acabar sumant l'àrbitre. Amb 31:30, a l'extrem dret dels locals se li va escapar la pilota de les mans quan anava a llençar i, de manera incomprensible, es va xiular 7m. Tampoc vam estar de sort, perquè el llançament va ser aturat pel nostre porter, però el rebuig va anar a mans del llançador que, a la segona oportunitat, no va fallar.

El darrer gol dels nostres va deixar el marcador en el 32:31 definitiu, ja que no va haver-hi temps per res més.