Derrotes d'alevins i cadet

#CADET 22:37 UE Sarrià

El nostre cadet va entrar al partit molt fred, i en cap moment va poder superar la forta defensa dels gironins. Només 1 gol als primers 12 minuts de partit va deixar sense opcions als nostres (1:8). A partir del minut 15 vam començar a funcionar l'atac i la defensa i vam ser capaços de mantenir les diferències en arribar a la mitja part (8:19). Molt millor la segona part de nostre cadet que va veure porteria rival amb més claredat i va mantenir les diferències amb els visitants, fins uns darrers minuts en que el Sarrià va tornar a estirar el marcador fins el 22:37 final.

C.H. Vilamajor 9:7 #ALEVÍ FEMENÍ

Molt igualat el partit que va disputar el nostre equip femení a la pista del Vilamajor. Després de cedir els 2 primers quart per 14:10 i un emocionant 8:6, les nostres noies es van refer, igualant el 3r període (13:13). A la fi el 2n i 3r períodes serien decisius ja que les nostres es van imposar amb claredat al darrer quart (5:12), quedant-se a només 1 punt de l'empat global. Gran partit de les nostres, que van lluitar de tu a tu el partit davant un bon rival com és el Vilamajor. Continua la molt bona progressió de les nostres noies. Enhorabona!

#ALEVÍ MASCULÍ 6:10 C.H. Palautordera

Bona millora també del nostre equip masculí de CEVO que, després d'haver cedit el 4 quarts al partit que es va disputar a la pista del Palautordera, va ser capaç de mantenir la igualtat al partit disputat dissabte a l'Ausoneta. Tot i començar de manera molt fluixa el 1r quart (0:4), els nostres van anar agafant ritme per acabar cedint (9:14). Molt més igualat va ser el 2n quart, que se'ns va escapar als darrers instants (7:10). La millora va continuar al 3r quart, que els nostres alevins van resoldre al seu favor amb un emocionantíssim (10:9). Al darrer quart el cansament va fer acte de presència i la defensa no va poder contenir l'atac visitant (8:17). Continua també la gran millora de joc dels nostres. A seguir així!