Bons partits, tot i les derrotes, dels nostres equips

#ALEVÍ FEMENÍ 7:9 C.H. Sant Esteve Palautordera

Una setmana més les nostres alevines ens van oferir un gran partit. Aquesta vegada però el rival era un dels més forts del grup. Les nostres van sortit molt endollades i van ser capaces d'empatar el 1r parcial (8:8).  El 2n i 3r quarts van ser molt clars per les visitants, que van saber aprofitar el desencert de les nostres cara al gol. Vam combinar molt bé, però ens vam estavellar amb la seva portera, que ho va aturar tot (0:12 i 4:12). Les nostres noies no es van rendir, i traient la garra es van sobreposar a aquests 2 quarts i amb una gran defensa van poder imposar-se al darrer quart (7:6). Gran rival el que teníem al davant, i gran partit també de les nostres. Felicitats!

C.H. Palautordera 12:4 #ALEVÍ MASCULÍ

Molt complicat partit el que havia de disputar el nostre aleví masculí a la pista del CH Palautordera. Tot i que els locals es van imposar als 4 quarts del matx, els nostres nois van estar en tot moment dins del partit, competint cada quart.

Com al partit de Vic (en que van ser capaços de guanyar el 1r quart), els nostres jugadors van anar de més a menys en el partit. Tot i així, bon paper dels nostres davant un potent rival.

#INFANTIL 24:34 C.H. Gavà "A"

Les lesions i confinament provocaven que es presentessin en quadre els nostres infantils davant un potent i físicament superior CH Gavà. Tot i les nombroses baixes, els nostres van fer una primera meitat per a emmarcar. Vam sortir súper endollats i es vam mantenir per sobre al marcador durant la major part d'aquest període. Però quan finalitzaven els primers '25 la benzina es va anar acabant, i al descans ja s'arribava amb el marcador igualat (16:16). Els nostres ho van continuar intentant a la represa, però molt justets de forces no vam poder mantenir l'alt ritme de la 1a part i els visitants van poder imposar la seva superioritat física i amplitud de banqueta.