Victòries d'infantil i aleví femení

#CADET 32:35 Espanyol SAFA Horta

Últim partit de la temporada pel nostre cadet, en que es jugava la plaça 23a de 1a Catalana. Partit molt irregular i intermitent. Inici ple d'errades de tots dos equips, pèrdues de pilota dels visitants i bon joc dels nostres, però amb moltes errades als xuts a porteria. Tot i així, vam dominar aquesta fase del partit amb avantatges de 2/3 gols. Però a partir de l'11:9 del minut '20 els nostres es van desconnectar del partit, rebent un parcial de 0:7. Al descans: 13:17.
La segona part va començar igual que va acabar la 1a (14:20), però a partir d'aquí els nostres van apujar la intensitat defensiva i van aconseguir remuntar, situant-se diverses vegades a 1 gol. Però no vam ser capaços de culminar la remuntada i els visitants es van acabar portant en matx

C.H. Esplugues "C" 31:32 #INFANTIL

L'equip infantil visitava la pista de l'Esplugues-Corazonistes amb la 9a plaça de 1a Catalana en joc. També últim partit d'aquesta complicada temporada pels nostres infantils, resolt amb un molt emocionant i fabulós triomf. Partit molt igualat en que els locals van anar mantenint lleugeres avantatges (16:15 al descans). A la 2a meitat, quan semblava que els locals podien trencar el partit amb avantatges de 3 gols, els nostres van reaccionar i en uns darrers minuts pletòrics, va poder capgirar el marcador i endur-se la 9a plaça. Gran temporada dels nostres, en que han guanyat un partit a fases de Lliga, i han completat una gran temporada competint amb equips de molt alt nivell. Enhorabona!

#ALEVÍ MASCULÍ 4:12 C.H. Parets

Penúltim partit de l'aleví masculí en competició CEVO davant l'equip més fort del seu grup, el CH Parets. La molt bona defensa dels visitants, amb una defensa asfixiant, ens va complicar molt poder desenvolupar el nostre joc en atac. Cada quart va acabar amb només 5 gols per part del nostre equip. Només al 2n i darrer quarts vam poder mantenir una certa igualtat al marcador, gràcies a les bones prestacions defensives dels nostres. Tot i així els visitants es van acabar imposant als 4 quarts per un marcador global de 4:12. Bon aprenentatge!

C.H Palautordera 7:9 #ALEVÍ FEMENÍ

Novament les nostres noies de l'aleví femení ens van a tornar a oferir un partit de gran emoció, aquesta vegada a la pista del CH Palautordera. El primer quart (empatat) ja va donar una idea de com seria el partit. A partir d'aquí, segon quart per les nostres jugadores i el 3r per les locals. Amb el partit empatat, tot va quedar pendent del darrer quart, que les nostres alevines van saber emportar-se a base d'intensitat i bon joc. Penúltim partit d'una gran "mini" temporada del nostre equip. Felicitats!