Primers calendaris de la temporada 2021-22 pels nostres equips

Ja tenim els primers calendaris de la temporada 2021-2022 pels nostres equips sènior i cadet.

L'equip sènior estarà enquadrat al grup B de 3a Catalana per a jugar la 1a fase de competició juntament amb 9 equips més. Els nostres iniciaran competició el primer cap de setmana d'octubre a la pista del BM Pau Casals de Sabadell. El primer partit a l'Ausoneta serà el cap de setmana següent, rebent la visita del CH Castellbisbal.

Aquesta 1a fase acabarà el darrer cap de setmana de febrer (a la pista del CH Ripollet). Els 5 primers classificats lluitaran, a la 2a fase de la competició, per l'ascens a 2a Catalana juntament amb els 5 primers classificats del grup A. Els 5 últims lluitaran per evitar el descens a 4a amb els 5 últims del grup A.

Molta sort equip!!!

Aquí teniu el calendari sencer d'aquesta 1a fase


L'equip cadet també té calendari per a disputar, el 3r cap de setmana de setembre, les fases per entrar a Lliga Catalana. Els seus rivals seran: l'OAR Gràcia de Sabadell "A", el Laietà Argentona "A" i el BCN Sants verd. Els dos primers a l'Ausoneta (divendres i dissabte) i el tercer a Barcelona (diumenge).

El campió de cada grup (10 grups en total) i els 2 millors segons de grup disputaran al competició de Lliga Catalana. La resta, s'enquadraran a la 1a Catalana.

Calendari del grup E de fases de Lliga Catalana