Fita històrica del cadet del club. Som de LLIGA!

Aquest passat cap de setmana el nostre equip cadet ha aconseguit una fita històrica pel club: la classificació per a la màxima categoria de l'handbol català, on es trobarà amb els 15 millors equips del país. Els nostres, amb només 10 jugadors disponibles (5 de primer any i 5 de segon), han superat les fases classificatòries en tres dies frenètics i plens d'intensitat. L'equip cadet ha passat com a millor segon classificat dels 10 grups, obtenint una de les úniques dues places reservades pels segons de grup.

Divendres 17: CH Vic 37:45 OAR Gràcia Sabadell "A"

Divendres rebíem a l'Ausoneta el rival més fort, l'OAR Gràcia de Sabadell. Tot i la superioritat de plantilla i física del rival, el nostre cadet li va aguantar la cara tota la 1a part (20:22), gràcies a un fabulós joc d'atac i a un desplegament físic excepcional. A la 2n part es va notar una mica el cansament, però vam resistir els intents de trencar el partit dels vallesans, cedint per una diferència més que digna: 37:45.

Dissabte 18: CH Vic 50:22 CH Laietà Argentona "A"

12 hores més tard tornàvem a l'Ausoneta per rebre, aquesta vegada, la visita del Laietà Argentona. No hi havia cap més altre opció que guanyar i fer-ho per la màxima diferència possible, ja que semblava evident que l'OAR guanyaria el grup, i només hi havia 2 places pels segons classificats dels 10 grups.
El cadet va dominar la 1a part de manera clara, però marxant al descans amb una diferència de 18:13. A la 2a meitat els nostres van sortir a "mossegar" i als primers 3 minuts li van endossar als visitants un 6:0 que els va treure del partit. El parcial es va ampliar a 12:0 i ja teníem una part de la feina feta. Els nostres van ensumar una petita possibilitat d'aconseguir la gesta i no van aixecar el peu de l'accelerador fins eixamplar al màxim la diferència (50:22)

Diumenge 19: CE Barcelona Sants verd 35:61 CH Vic

Amb la calculadora a la mà es va presentar el cadet pel seu 3r partit en 3 dies, a la pista del BCN Sants. Calia guanyar, novament per la màxima diferència possible, i esperar resultats d'altres pistes. El partit contra el Sants va començar igualat (7:7), amb superioritat dels atacs sobre les defenses. Però a la que els nostres van poder robar alguna pilota i sortir al contracop, es van començar a obrir les primeres diferències (8:11). A partir d'aquí, els nostres es van llençar en tromba a l'ofensiva, buscant contínuament el contraatac, contragols i atacs rapidíssims. Tot i el bon joc ofensiu local, el ritme embogit que va imprimir el cadet va ser impossible de seguir pel Sants. Al descans ja havíem pogut obrir escletxa (15:27). La segona part va seguir la tònica del final de la 1a. Joc veloç i sense donar respir al rival fins al minut '60. Al final, victòria contundent (35:61) i plaça per Lliga Catalana amb el millor average dels 2ns classificats dels 10 grups. Una fita descomunal!