Bona jornada pels nostres equips

Bona jornada aquest cap de setmana pels nostres equips, amb victòries del primer equip, de l'infantil i de l'aleví femení, empat de l'aleví masculí i derrotes de cadet i benjamí mixt.

C.H. Montgrí 21:22 #SÈNIOR

L'equip sènior va reprendre el camí de la victòria a la pista del CH Montgrí. Tot i les baixes els nostres jugadors van dominar amb autoritat la major part del partit (8:13 al descans). Però als darrers minuts els gironins van aconseguir reduir distàncies i el partit es va acabar decidint per només un gol de diferència.

El nostre equip manté el lideratge del grup i continua donant passes endavant per a la seva classificació per a la fase d'ascens a 2a Catalana.

#CADET 30:38 OAR Gràcia Sabadell

El nostre equip cadet va tornar a repetir l'enfrontament de les fases de classificació per a Lliga Catalana davant l'OAR Gràcia, i tal i com va passar en aquell partit el visitants es van acabar imposant pels mateixos 8 gols de diferència. I també, com va passar a les fases, els nostres van mantenir igualat el partit durant la 1a meitat (16:19), però un mal inici de 2a part va obrir diferències al marcador que, tot i la bona feina dels nostres, no vam ser capaços de tancar. A pesar de la derrota final, bon partit del nostre equip cadet.

Handbol Banyoles 23:28 #INFANTIL

A pesar de presentar-se al partit amb baixes importants, el nostre equip infantil va saber treure endavant un partit difícil, segurament el més complicat del que portem de curs. Els nostres infantil mantenen la imbatibilitat i el lideratge del grup una setmana més i les noves incorporacions van acumulant bons minuts de joc. Seran importants per a les següents fases de 2a Catalana.

C.H. Vilamajor 4:12 #ALEVÍ FEMENÍ

Un altre dels equips que no afluixa és el nostre aleví femení, que continua guanyant tots els seus partits a lliga CEVO. Dissabte, a St. Antoni de Vilamajor, les nostres noies només es van trobar oposició al 1r quart del partit (6:7), que gràcies a la seva gran defensa van saber treure endavant. A partir d'aquí, i basat en una gran actitud defensiva, les nostres van guanyar la resta de quarta de manera més nítida (3:11; 3:11 i 4:9). Gran temporada!

#ALEVÍ MASCULÍ 8:8 #C.H. Sant Fost

Si l'equip aleví femení va basar el seu triomf en la defensa, el nostre aleví masculí va "regalar" un empat per l'absència d'aquesta. Només al darrer quart (que va ser l'únic que vam guanyar, 18:7) el nostre equip va ser capaç de mostrar una mica d'actitud defensiva, cosa que va facilitar el joc en atac. La resta de quarts, marcadors massa alts: (12:12; 9:11 i 12:12). El fet que els rivals no disposessin del mínim de jugadors exigits i algun d'ells hagués de jugar tot el partit va provocar que el partit es donés per guanyat al nostre equip...

#BENJAMÍ MIXT 4:12 C.H. La Garriga

Molt complicat partit tenia el nostre benjamí davant el líder del seu grup, un CH La Garriga molt superior físicament. Tot i així la millora defensiva del nostre equip els hi va permetre mantenir els quart, excepte el 3r (2:12) molt igualts (1r: 5:8; 2n: 2:4 i el darrer 3:9). Els nostres petits/tes van millorant setmana a setmana i ja són capaços de competir amb equips física i tècnicament més potents.