Important pas endavant del primer equip

Jornada amb només tres partits dels nostres equips, ja que cadet i infantil tenien jornada de descans i l'aleví masculí va veure com s'ajornava el seu partit a Mataró. Decisiu pas endavant del nostre primer equip a la pista d'un dels equips capdavanters del seu grup.

C.H. Castellbisbal 21:22 #SÈNIOR

Importantíssim duel en la part alta del grub B de 3a Catalana entre el nostre equip i el CH Castellbisbal, tercer classificat. Duel important per a la classificació i, sobre tot, pels punts que s'arrossegaran a la següent fase, a la que sembla clar que tots dos equips passaran.

Partit molt emocionant, en que van destacar les defenses i en que les diferències mai van passar dels 2 gols pels locals en la 1a meitat (7:5) i de 3 gols pels vigatans a la represa (15:18). A partit del 7:7 el nostre equip sempre va tenir el control del matx, però amb diferències mínimes (10:11 al descans). Vam entrar millor a la 2a part, amb diferències de 2/3 gols, però els locals van aconseguir empatar el partit (20:20) a pocs minuts del final. El partit es va decidir en un final de bojos. Amb 20:21 els locals es van quedar amb 4 jugadors de pista i semblava que el partit quedava decidit, però a falta de 15 segons, amb 21:22, van tenir un 7m a favor que el nostre porter va aturar, conservant aquests 2 valiosíssims punts.

C.H. La Salle Montcada 4:12 #ALEVÍ FEMENÍ

Continua la ratxa d'imbatibilitat del nostre equip femení a la lliga CEVO.

Dissabte nova victòria incontestable a la pista de La Salle Montcada, on les nostres noies van entrar al partit de manera fulgurant sense donar opcions a les rivals i demostrant les seves ganes de victòria. Els dos primers quarts van caure, de manera clara en favor del nostre equip (6:15 i 1:11). Només al tercer període va haver-hi una certa igualtat (6:9), per tornar a guanyar de manera destacada el darrer quart (2:15).

El nostre equip arriba a l'aturada per les festes nadalenques com a líders destacades de la lliga CEVO, comptant tots els partits disputat per victòria. Magnífica feina, noies!!!

#BENJAMÍ MIXT 4:12 C.H. Sant Fost verd

Tot i caure a tots els quarts del seu partit davant el CH Sant Fost, els nostres petits/es van mostrar una gran millora en el seu joc. Van estar una miqueta més fluixos en defensa, davant uns vallesans que van mostrar un gran joc ofensiu, però en atac la millora dels nostres va ser notable. Partit d'anada i tornada en que els nostres van arribar a porteria rival amb més agilitat i movent millor la pilota. Parcials de 4:14; 10:12; 10:15 i 6:14. 30 gols davant un bon equip. Bona millora, equip!