Important triomf del primer equip a Argentona

 

Jornada en que només l'equip cadet jugava a l'Ausoneta. El primer equip del club tenia un partit molt important a la pista del Laietà Argentona, equip que marcava el límit de les places d'ascens a 2a Catalana, resolt amb una contundent victòria pels nostres. Victòria també de l'aleví masculí en la seva visita al Calella i empat del femení a la pista del CH Palautordera. Cadet, infantil i benjamí van caure derrotats

 

Laietà Argentona 22:32 #SÈNIOR

Partit molt important del nostre primer equip davant el rival que marcava la frontera de les places d'ascens a 2a Catalana. A més els del Maresme només havien cedit una derrota aquesta temporada a la seva pista.

 

El nostre equip, tot i anar amb moltes baixes, va fer un dels millors partits de la temporada, dominant de manera clara el matx. Molt seriosos en defensa i, sobre tot, amb un gran encert en atac van marcar distància clara al marcador. A espera del que facin, en partit ajornat, Vilanova i Sant Just els nostres mantindran un mínim de 6 punts d'avantatge amb el 5è classificat. Un coixí important que haurem de saber conservar.

 

#CADET 26:39 Sant Martí Voramar "A"

Molt complicat partit pel nostre cadet de Lliga davant l'equip de 2n any del Voramar. Els nostres, després del gran partit i la victòria la passada setmana a La Roca, van sortir a la pista amb decisió i durant gairebé tota la 1a meitat li van complicar molt les coses a un rival molt potent.

 

Fins als darrers minuts d'aquest 1a part els nostres van mantenir avantatges de 1 i 2 gols, fins i tot amb possessions per posar-nos amb un +3. Un molt dolent final de període ens va condemnar (15:21 al descans). Els nostres es van tornar a acostar a l'inici de la 2a part, però finalment el gran encert de la porteria rival i la seva superioritat física es van acabar imposant, obrin escletxa al marcador. Tot i així, gran partit del nostre equip!

 

Joventut Mataró 31:26 #INFANTIL

Tot i mantenir-nos dins del partit fins als darrers minuts, amb diferències de menys de 2 gols, el nostre infantil no va poder emportar-se cap punt de la seva visita a la pista del Mataró.

 

Aquesta jornada la defensa no va mostrar el nivell de la passada setmana i també es van fer moltes errades en atac. Tot i així, a la mitja part arribàvem només 1 gols per sota (15:14). A la represa no vam ser capaços de concretar la remuntada, i vam estar tot el període 1 o 2 gols per sota. A falta de '2 i a només 2 gols per sota, una exclusió va decidir el partit, aconseguint els locals la màxima diferència del matx sobre el xiulet final. 

 

C.H. Palautordera 8:8 #ALEVÍ FEMENÍ

Primers punts que se li escapen aquesta temporada al nostre equip aleví femení. Davant un equip mixt, les nostres es van trobar moltes dificultats per trobar el seu ritme de joc en un partit molt espès de les nostres noies. 

 

Tot i així, van ser capaces de treure endavant, no sense dificultats els 2 primers quarts del matx. A partir d'aquest moment, ens vam anar diluint i per acabar cedint els 2 quarts següents (en tota la temporada només n'havien cedit un altre). Un bon "toc d'atenció" per mantenir la intensitat amb que hem jugat tota la temporada.


UEH Calella 4:12 #ALEVÍ MASCULÍ

El nostre equip masculí va fer un partit espectacular en la seva visita a l'equip que el precedia a la classificació, en el 3r lloc.

 

Els nostres jugadors van fer un partidàs davant un dels equips potents del grup i van dominar els 4 quarts del partit, imposant el seu millor joc d'atac. Molts bons partits, aquests últims, del nostre aleví, que amb menys partits disputats que els rivals estan en la part alta de la classificació, només superats per un intractable Laietà Argentona.


C.H. La Garriga 12:4 #BENJAMÍ MIXT

Molt complicat el partit del nostre benjamí davant un dels equips més potents del grup, el 3r classificat. A més a més els nostres es van presentar al partit amb baixes importants i durant els 2 primers quarts no van poder plantar cara a un rival físicament molt superior.

 

Van millorar els nostres petits/es als 2 quarts següents, arribant millor a porteria i estant capaços de fer 10 gols en aquests dos períodes (als 2 primers només en vam fer 3). El millor del partit, la capacitat de sobreposar-se a un rival de molt alt nivell i continuar-ho lluitant fins al final.