Anem acabant les competicions oficials

Els nostres equips van tancant competició oficial de les diferents lligues CEVO i de la Federació. Si la passada setmana eren el primer equip del club i l'aleví masculí els que acabaven competició, aquesta setmana ha estat l'equip cadet, l'aleví femení i el benjamí els que han acabat la seva participació. Només quedarà en competició l'infantil, encara amb 2 caps de setmana de partits.

#CADET 38:37 CE Molins de Rei (1/4 final)

Última setmana de competició, però intensíssima pel nostre equip cadet. Després d'una temporada única i especial en que ens han fet gaudir de valent a la màxima categoria de l'handbol català, els nostres enfrontaven el torneig de Copa Catalana amb ganes de deixar la competició amb els millors equips del país per la porta grossa.

En 1/4 de final ens tocava el CE Molins de Rei, a partit únic a l'Ausoneta. El partit es jugava dimarts, però les fortes pluges i el mal estat de la instal·lació va fer que el partit s'hagués de suspendre al minut 19 per les goteres que posaven en risc la integritat dels jugadors. El marcador era de 13:9, favorable als nostres cadets, que estaven disputant un partit fabulós.

El partit es va reprendre el dijous a les 20:45h a Molins, a una pista d'hoquei on era molt complicat mantenir l'equilibri. Els nostres van començar bé, 17:11, però al descans les coses ja s'havien igualat (18:16). La 2a part va ser d'infart, el nostre equip es va moure amb avantatges d'1 i 2 gols, tot i que el Molins va tenir diversos atacs per empatar. Finalment van aconseguir-ho a menys de '10 del final, i a '5 es posaven 1 gol pel davant, fins i tot amb possessió de pilota. Dos robatoris de pilota de la nostra defensa i un gol de falta amb les passades de passiu ja esgotades ens van posar de nou pel davant a falta de només 15 segons. El Molins va tenir oportunitat de llançament clar des de 6m, però el nostre porter va fer una gran aturada i els nostres aconseguien una molt lluitada classificació per les semis.

Segona victòria de la temporada del cadet davant rivals de Lliga, que demostra el gran gen competitiu dels nostres jugadors.

C.H. Amposta 35:31 #CADET (semifinals)

Tras un dia escàs de descans els nostres havien d'afrontar les semifinals de Copa a la pista de l'Amposta, que ens va posar el partit a les 10h del matí.

Tot i el llarg desplaçament, l'hora i la baixa d'algun jugador important, els nostres van començar endollats amb lleugeres avantatges d'1 i 2 gols. A partir d'aquí els locals van prendre la iniciativa al marcador, estirant les diferències fins a un clar 17:10 que semblava trencar el matx. Però els nostres hi van tornar a entrar al partit, arribant al descans amb un marcador de 20:14. La 2a part del nostre cadet va ser èpica, tot i el cansament i anar sempre per darrere, ens van arribar a acostar a només 2 gols (22:20) amb possessió de pilota. Semblava que tornaven a trencar el partit els locals (29:22), però ens vam tornar en recuperar per ajustar el marcador a 32:29. Tot i que vam jugar els 2 últims minuts amb un jugador menys per exclusió, els nostres van acabar pressionant i robant pilotes. Si haguéssim estat més fins en un parell de contraatacs finalitzats amb precipitació, el partit podia haver-se igualat encara més.

En tot cas, gran manera d'acabar la temporada, pressionant fins al darrer instant un rival que va estar a punt d'entrar al top-8. Espectacular nois!

C.H. Sant Quirze 24:14 #INFANTIL

Molt difícil ho tenia també el nostre equip infantil que havia de visitar diumenge la pista del 2n classificat del seu grup, l'Handbol Sant Quirze. Si ja d'entrada el partit era molt complicat, les nombroses absències al grup (només es van poder desplaçar fins a St. Quirze 7 jugadors) va fer que haguéssim de fer front a un partit tan complicat sense recanvis a la banqueta.

Tot i les dificultats, la gran actitud amb que els nostres jugadors van afrontar el partit va fer que, tot i la superioritat local, l'equip posés en dificultats l'atac dels vallesans. Si l'actitud a la 1a meitat va ser bona (15:8 al descans), a la represa, tot i el casament per l'absència de canvis, els nostres no van abaixar els braços i amb una molt bona actitud defensiva van aconseguir deixar en només 9 gols el potent equip local. Segur que amb aquesta intensitat arribarà alguna altra victòria abans de tancar la temporada. Enhorabona, nois!
#ALEVÍ FEMENÍ 12:4 C.H. Montornès

Al igual que el cadet, també va tancar una espectacular temporada a la Lliga CEVO femenina el nostre aleví femení. Les nostres, comptant la 1a i la 2a fases de la competició, només han cedit un empat (a la pista del CH Palautordera). Excepcional temporada, prèvia al seu pas a handbol-7.
Dissabte, a l'Ausoneta, partit davant el CH Montornès, un rival que al partit d'anada ens va ocasionar moltes dificultat i al que va costar superar, però del que dissabte les nostres mosses van donar bon compte gràcies a la seva gran intensitat defensiva. Ja d'inici van marcar les diferències en un 1r quart al que van entrar sense concessions (12:2). Van intentar reaccionar les visitants al 2n quart, que va ser el més igualat (7:5).
A partir d'aquí novament les nostres van saber imposar el seu domini per acabar guanyant clarament el 3r i 4t quarts (10:4 i 18:4).
Espectacular lliga, noies!

C.H. Palautordera 12:4 #BENJAMÍ MIXT

També van acabar la seva primera participació a la lliga CEVO benjamí els més petits del club. Partit difícil a la pista sempre complicada del CH Palautordera en que als nostres els hi faltaven algun dels jugadors de 2n any.
Tot i les baixes, el petits del club van fer un bons 3 primers quarts de partit, amb bona defensa però més dificultats en atac (14:4; 12:5 i 16:5). El darrer quart, amb els jugadors més cansats va caure de manera més clara pels locals (18:3) ja que la nostra defensa va afluixar.
Bon primer any dels nostres en que hem anat aprenent i progressant, amb la majoria de jugadors agafant més confiança. Molt bona feina, nois i noies!